Written by 12:36 Ev & Yaşam

Salonunuza Modern Bir Hava Katacak Ayna Modelleri

Daha şık ve estetik bir salona sahip olmak isteyenler, özellikle dekorasyon üniteleri arasında aynalara büyük önem verirler. Modern salon ayna modelleri ve fiyatları bu sebeple son dönemde internet üzerinden en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Bu yazımızda salonunuza muhteşem bir hava katacak salon aynası modellerine göz atabilir ve beğendiğiniz modelleri tek tıkla satın almanın avantajlarından yararlanabilirsiniz. 

Vitale Antik Gold Salon Ayna

Özellikle gold işlemeli mobilyalara ve aksesuarlara büyük önem veren kişiler Vitale Antik Gold Salon Ayna modelini gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Birinci sınıf kalitedeki materyalden özel olarak üretilen bu aynanın boyutları da son derece işlevseldir. Özellikle salona derinlik katmak isteyenler ve aynı zamanda boy aynası olarak da kullanabilecekleri bir ayna modeli arayanlar bu tasarımı tercih edebilir. Her geçen gün daha fazla kişinin evinde yer alan Vitale Antik Gold Salon Ayna modelini tek tıkla satın alabilirsiniz.

Vitale Dekor Florence Antik Oval Ayna

İnternet üzerinden salon ayna modelleri arayanların gözünü alamadığı Vitale Dekor Florence Antik Oval Ayna son derece şık bir tasarıma sahiptir. Antik çizgiler ve desenler içeren bu ayna modeli özellikle iç mekanda tarihsel ve estetik bir dokunuş arayanların bir numaralı tercihidir. Tamamen en kaliteli materyalden üretilen antil oval aynanın boyutları da hemen hemen bütün salonlar için ideal seviyededir. Salonu olduğundan daha geniş göstermek isteyenler bu modeli tercih edebilir.

Vitale LUX Gold Duvar Aynası 

Salon dekorasyonunda estetik bir bakış açısı yaratmak için konsol aynası sık sık kullanılır. Hem iç mekana ferahlık vermek hem de boş alanı estetik bir aksesuarla değerlendirmek isteyenler Vitale LUX Gold Duvar Aynası seçimini yapabilir. Gold renkli tasarımı ile göz alıcı bir tasarıma sahip bu ayna, duvara monte bir şekilde kullanıldığında istenilen derinlik algısını yakalamada çok etkilidir. Uygun fiyatları ile yenilikçi tasarıma sahip ayna modellerini tek tıkla satın alabilirsiniz. 

Vitale Pera Telkari Duvar Aynası

Son yıllarda ev dekorasyonunda en çok tercih edilen duvar ayna modelleri arasında Vitale Pera Telkari Duvar Aynası da yer alır. Birinci sınıf kalitedeki materyalden özenle üretilen duvar aynasının görünümü son derece şıktır. İç mekana ferah bir hava veren bu aynalar aynı zamanda kullanışlı olduğu için günlük yaşamın her anında sık sık tercih edilebilir. Uygun fiyatlı Vitale Pera Telkari Duvar Aynası satın almak için en doğru yerdesiniz. Yılın sadece belirli dönemlerinde değil 365 gün boyunca en uygun fiyatlarla duvar aynası satın alınabilir. 

Vitale Lux Halkalı Duvar Aynası 

İç mekan dekorasyonunda sık sık tercih edilen Vitale Lux Halkalı Duvar Aynası modeli en çok konsol ayna modelleri arasında öne çıkar. Bu tür aynaların geniş bir alanda etkili kullanım avantajı verdiği bilinir. Dolayısıyla salonu olduğundan daha büyük gösteren ve göz illüzyonu yaratan duvar aynaları tercih edilebilir. Ancak halkalı motifler isteyenler de Vitale Lux Halkalı Duvar Aynası gibi şık tasarıma sahip ayna modellerini en uygun fiyatlarla satın alabilir. Geometrik tasarım zevkleri bulunan kişiler salon dekorasyonunda bu aksesuarları yaygın biçimde kullanabilir. 

Vitale Lux Otantik Duvar Aynası 

İç mekanda modern görünümden öte daha estetik bir atmosfer yaratmak isteyenler Vitale Lux Otantik Duvar Aynası tercih edebilir. Modern görünüme sahip mobilyaların yanında otantik ve estetik aksesuar kullanmak en mantıklı dekorasyon tarzlarından biridir. Bu tarz ufak dokunuşlar ile iç mekanda canlı bir yaşam alanı elde etmek çok daha kolaydır. Dolayısıyla Vitale Lux Otantik Duvar Aynası modelini tercih edenler dekoratif ayna modelleri arasında en doğru seçimi yapmış sayılır. 

Vitale Ferry Çiçekli Duvar Aynası 

Salon dekorasyonu denilince canlılık, estetik ve konforlu bir yaşam alanı dengesinin iyi kurulması gerekir. Bu yüzden mekana canlılık katacak aksesuar motifleri arasında mutlaka çiçekli desenler gelir. Çiçekli desenleri salonda hemen hemen bütün aksesuarlarda kullanmayı sevenler Vitale Ferry Çiçekli Duvar Aynası seçimini yapabilir. Çünkü uygun fiyat seçenekleri ile satın alabileceğiniz dekoratif salon aynası hem kaliteli malzemeden üretilmiş olması hem de kaliteli işçiliğe sahip olması gerekir. Bu tür kriterleri bulunan kişiler için salon dekorasyonunda Vitale Ferry Çiçekli Duvar Aynası gibi modeller her zaman bir adım öndedir.

Vitale Gold Altıgen Duvar Aynası 

Yeni yılda salon modasında ağırlık kazanan modern tasarımlar içinde en ilgi çekici tasarım anlayışı muhakkak geometrik cisimlerden oluşur. Vitale Gold Altıgen Duvar Aynası, bu tür geometrik desenleri salon dekorasyonunda kullanmak isteyenlerin bir numaralı tercihi olmaya devam ediyor. Üstelik duvar aynası fiyatları konusunda en uygun ve kaliteli modelleri arayanlar da bu aksesuarda karar verebilir. Her geçen gün daha fazla kişinin salon dekorasyonunda tercih ettiği Vitale Gold Altıgen Duvar Aynası modelini başka bir yerde kolay kolay bulamayacağınız fiyatlarla tek tıkla satın alabilirsiniz. 

Vitale Saga Gold Duvar Aynası 

Gold renkli tasarımlarla salon dekorasyonu yapmak isteyenler Vitale Saga Gold Duvar Aynası modeline büyük ilgi göstermeye devam ediyor. Ayrıca salon aynası modelleri 2022 yılında da malzeme kalitesi, işçilik ve tasarım dili gibi kriterlere bakılarak seçilebilir. İç mekanda bambaşka bir atmosfer yaratmada kullanılan Vitale Saga Gold Duvar Aynası modelleri de uygun fiyatlı seçeneklerdendir.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 19 Nisan 2022
Close