Written by 10:00 Outdoor & Kamp

Kamp Mutfağında Gerekli Malzemeler Nelerdir?

İlk defa kamp yapacak kişilerin doğada zor durumda kalmamaları için kamp mutfağında mutlaka olması gereken malzemeleri hazırlamaları gerekir. Kampçılık konusunda deneyimli kişiler, kamp yapacaklara özel bazı ekipmanların liste içinde yer alması gerektiğini hatırlatmaktadır. Doğada yemek yerken ihtiyaç duyulan tüm ekipmanlar kamp mutfak malzemeleri listesi içinde şu şekilde yer alır…

Wildo Spork 6’lı Çatal Kaşık Seti

Kamp malzemesi üreticileri arasında yer alan Wildo markası, son derece kaliteli ve kullanışlı kamp mutfak ekipmanları üretmektedir. Yaz kış demeden dört mevsim boyunca kamp yaparken bu tür malzemelere ihtiyaç vardır. Wildo Spork 6’lı çatal kaşık seti ile kampta yemek yapmak ve tüketmek son derece basittir. Zorlu hava koşullarında bile pratik biçimde yemek yiyebilmek için bu ekipmanlar mutlaka bulunmalıdır. 

Thermos SK10005 Satinless King Mug

Paslanmaz çelikten özel olarak üretilen Thermos SK10005 Satinless King Mug özellikle soğuk havalarda hayati önem taşıyabilir. Kampta sıvıların derecesini korumak için bu tarz termoslara ihtiyaç vardır. Kış kamp için gerekli malzemeler listesinin içinde mutlaka çelikten imal edilen bir termos bulunmalıdır. Thermos SK10005 Satinless King Mug modeli, içine konulan sıvının derecesini uzun süre boyunca korur. Bu sayede soğuk kış günlerinde sıcak su ihtiyacı rahatlıkla sağlanmış olur.

Trekmates Alevsiz Yemek Pişirme Seti

Kampçılıkta pratik ve kullanışlı mutfak ekipmanları tercih edilmelidir. Kamp yaşamını kolaylaştıran ve büyük avantajlar sağlayan eşyalar arasında Trekmates Alevsiz Yemek Pişirme Seti de yer alır. Adından anlaşılacağı üzere bu set, ateşe ihtiyaç olmadan yemekleri pratik biçimde pişirme imkanı sunar. Özellikle ilk defa kamp yapacaklar için malzemeler konusunda usta kampçıların tavsiyeleri alevsiz pişirme setidir. Çünkü ateş yakma konusunda tecrübesiz olan kampçılar bu sayede yemeklerini pratik biçimde pişirme imkanına sahip olabilir.

Wildo Explorer Kit Yemek Seti 

Kampta yemek yerken pratik ve kullanışlı ekipmanlar kullanılmalıdır. Kamp yapacakların mutfak malzemeleri hazırlarken çabuk kırılabilecek veya deforme olacak yemek ekipmanlarından uzak durması gerekir. Bu nedenle Wildo Explorer Kit yemek seti tecrübesiz kampçılar için de en ideal ekipmanlardandır. Yemeğin kolaylıkla tüketilmesini sağladığı için yaz kamp malzemeleri listesi içinde mutlaka bu ekipmana yer verilmesi tavsiye edilir. 

Wildo Camper Plate Tabak Seti

Tamamen sağlıklı materyalden üretilen Wildo Camper Plate ile yiyecekler tabaklarda tüketilebilir. Kamp ortamında kolay kolay kırılmayan ve kullanışlı tabak seti arayanlar Wildo Camper Plate modelini gönül rahatlığı ile tercih edilir. Mutfak konusunda yeterli tecrübeye sahip olmayan kampçılar bile yiyeceklerini bu malzemeleri kullanarak rahatlıkla tüketebilir.

Thermos 3 Bölmeli Yemek Termosu 

Sıcak yiyeceklerin uzun süre sıcaklığını koruması için kaliteli bir termosa ihtiyaç vardır. Paslanmaz çelikten üretim yapan Thermos markası yemek termosu arayanlar için en ideal çözümleri sunmaktadır. Birinci sınıf kalitedeki Thermos 3 bölmeli yemek termosu, 3 farklı sıvı yiyecekleri uzun süre boyunca aynı sıcaklık değerinde tutmanızı sağlar. Genellikle kış kampı yaparken bu tür ekipmanların kullanımı daha da önem taşır.

Wildo Fire Flash Ateş Başlatıcı

İlk defa kamp yapacak kişilerin ateş yakma konusunda bazı problemler yaşadıkları bilinir. Bu sebeple Wildo Fire Flash Ateş Başlatıcı gibi ekipmanlar kamp mutfak malzemeleri arasında mutlaka yer almalıdır. Yiyecekler için kaliteli bir ateş yakabilmek deneyim ister. Bu nedenle kamp için gerekli malzemeler listesi içinde mutlaka en az bir adet ateş başlatıcı bulunmalıdır. Kaliteli malzemeden üretilen Wildo Fire Flash Ateş Başlatıcı kullanımı son derece pratiktir.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 20 Ekim 2022
Close