Written by 12:33 Ev & Yaşam

Ev İçin Dekoratif Aksesuar Ürünleri Nelerdir?

Evde çok ilgi çeken bir dekorasyon tarzı yaratabilmek için çeşitli aksesuar ürünlerine de ihtiyaç duyulmaktadır. Modern salon süs eşyaları arasında yer alan bu ürünler, kaliteli olmasının yanı sıra ilgi çekici tasarımlara sahiptir. Evin çeşitli yerlerinde veya duvarlarda konumlanan bu aksesuarlar ile bambaşka bir dekorasyon fikrini hayata geçirebilirsiniz. Her zevke hitap eden dekoratif aksesuar ürünleri arasında şunlar yer alır.

Vitale Halkalı Mumluk Gold

Modern veya geleneksel dekorasyon anlayışına sahip evlerde mumluk aksesuarları da öne çıkmaktadır. Özellikle salonda konsol süsleri denince akla ilk gelen ekipmanların başında mumluk gelir. Vitale markasının halkalı mumluk tasarımı son derece dekoratiftir. Gold tasarımı sayesinde altın varaklı bir salon dekorasyonu yapmak isteyenler için diğer mobilyalar ile uyumlu görünüme sahiptir.

Vitale Büyük Üçlü Gelincik Mumluk Gümüş

Gümüş eşyalar ve tasarımların ağırlıklı olduğu salonlarda ise büyük üçlü gelincik mumluk ürünü tercih edilebilir. Yine Vitale markasının kalitesi ile üretilip piyasaya sürülen bu mumluk deforme olmadan uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Hem kullanışlı hem de son derece şık bir aksesuar ürünü arayanlar gelincik tasarımlı mumluk seçimi yapabilir.

Vitale Andra Taşlı Seramik Kase 

Kaliteli malzemeden üretilen konsol ürünleri salonda veya oturma odasında ilgi çekici bir dekorasyon tarzı yaratmanıza yardımcı olur. Salonda masanın veya konsol üzerinde sergileyeceğiniz aksesuarlar içinde Vitale Andra taşlı seramik kase de vardır. Birinci sınıf kalitedeki seramikten üretilen bu aksesuar ilk görüşte şık tasarımını gözler önüne sermektedir. Seramik kase içinde misafirlere ikram için çeşitli ürünleri yerleştirerek işlevsel özellik kazanabilirsiniz.

Vitale Dragon Kılıç Balığı Duvar Panosu 

İnternet üzerinden değişik ev aksesuarları araştırarak salonda yenilikçi aksesuar fikirleri ortaya koymak isteyenler için seçenekler bir hayli fazladır. Bunlar arasında yer alan Dragon kılıç balığı duvar panosu, duvarda ilgi çekici bir tasarım tarzı ortaya koyar. Tasarımda yenilikçi ve modern çizgileri tercih edenler için idealdir. Duvarda sergileyeceğiniz aksesuarlar ile salonda etkileyici bir yaşam alanı oluşturabilmeniz mümkündür.

Vitale Magie Fotoğraf Çerçevesi 

Uygun fiyatlı aksesuar arayanlar için dekorasyon konusunda büyük avantajlar veren fotoğraf çerçevesi idealdir. Vitale Magie fotoğraf çerçevesi ucuz ev aksesuarları arasında en çok tercih edilen modellerden biridir. Kaliteli malzemeden üretildiği için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Fotoğraflarınızı şık ve estetik biçimde sergilemek istediğinizde Magie fotoğraf çerçevesi tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. Çerçevenin boyutları tek veya sevdiklerinizle çekindiğiniz fotoğraflar için uygundur.

Vitale Şiva Çiçek Desenli Dekoratif Tavşan 

Ev ve benzeri iç mekanlarda çeşitli dekoratif aksesuar ürünleri kullanarak ilgi çekici bir atmosfer oluşturulabilir. Konsolda veya evin farklı bölümlerinde kullanılacak dekoratif objeler arasında şiva çiçek desenli dekoratif tavşan da vardır. Özellikle hayvanları çok seven kişiler, evlerinin belirli bölümlerinde mobilyalar ile uyumlu bu tarz ürünler olmasını tercih eder. Her zaman olduğu gibi Vitale markasının kalitesi ile üretilen dekoratif tavşan, diğer mobilyalarla dekoratif bir tarz yaratmanızı sağlar. 

Vitale Şiva Çiçek Desenli Dekoratif Tepsi 

Hem kullanışlı hem de dekoratif bir aksesuar ürünü arayanlar için şiva çiçek desenli dekoratif tepsi modeli tercih edilir. Pastel renklere sahip bu tepsi ile misafirlerinize ikramda bulunurken aynı zamanda şık bir dekorasyon objesi olarak da kullanabilirsiniz. Evin iç mekanına renk ve farklı bir bakış açısı kazandıran objeler arasında şiva çiçek desenleri oldukça ilgi çekicidir. Vitale markasının kaliteli malzeme kullanarak imal ettiği dekoratif tepsiye indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 6 Eylül 2022
Close