Written by 10:15 Ev & Yaşam

Ev Aydınlatması İçin Ürünler Nelerdir?

Evin iç mekanında dekorasyon yaparken son derece önemli olan ev aydınlatma üniteleri, farklı modeldeki ürünlerden oluşur. Dekorasyon anlayışınıza birebir uyumlu olan bu ürünler sayesinde çok şık ve kullanışlı yaşam alanları elde edebilirsiniz. Kaliteli malzemeden üretilen ev aydınlatması ürünleri, hem tavanda hem de masa üstünde rahatlıkla kullanılabilir. Son yıllarda ev aydınlatması denince en çok tercih edilen dekoratif aydınlatma modellerinden birini seçip evinizde kullanmaya başlayabilirsiniz.

Vitale Dolere Kahverengi Avize 

Ev ve ofislere özel aydınlatma ürünleri imal eden Vitale markası Dolere modeli kahverengi avize ile dekoratif model arayanların dikkatini çekmektedir. Salon aydınlatma modelleri arasında öne çıkan bu avize son derece şık görünüme sahiptir. Kaliteli malzemeden imal edilen avizenin şık tasarımı diğer mobilyalar ile kolaylıkla uyum sağlar. Evin salonunda ve oturma odasında tercih edilebilir özellikleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap etmektedir.

Vitale Adorno Sarkıt Avize

Vitale markasının Ardono sarkıt avize modeli, modern görünümlü aydınlatma ürünleri arayanlar için idealdir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu aydınlatma ürününde ışık sarkıt biçimde yayılır. Tasarımıyla ilgi çekici olan avizenin uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanımı sayesinde çeşitli dekorasyon fikirleri ile kullanımı mümkündür. Farklı renklerdeki odalarda sarkıt avize ihtiyaçlarında gönül rahatlığı ile tercih edilebilir.

Vitale Metal Mavi Masa Lambası 

Farklı mekanlarda masa lambası ihtiyacı olanlar için Vitale metal mavi masa lambası modeli son derece kullanışlıdır. Belirli bir alanı aydınlattığı için lokal aydınlatma nedir diye merak edenlere faydalı bir tasarıma sahiptir. Masada ihtiyaç duyulan ışık kalitesini sunan bu ürün göz yormayan derecedeki ışıkla işlevsel özelliklere sahiptir. Vitale markasının en kaliteli metal kullanarak imal ettiği masa lambası, dekoratif tasarımıyla da ilgi çekicidir.

Vitale Star Avize 

Evin salonunda şık görünüme sahip bir avize modeli arayanlar Vitale Star modelini tercih etmektedir. Minimal tasarımlı salon ve oturma odalarında bu model rahatlıkla tercih edilebilir. Kaliteli ve güçlü aydınlatma özelliği ile geniş alanlarda bile doğru seçimdir. Geleneksel tasarımda bir salon dekorasyonu yaptığınız zaman en etkili aydınlatma ünitelerinden biri olan Vitale Star avize modelini seçebilirsiniz. Bu sayede iç mekanda bütüncül bir tasarım anlayışı hakim olabilir.

Vitale Egg Sarkıt Avize 

Dekorasyon konusunda iç mekanlarda doğal aydınlatma yöntemleri de yaratıcı bir tasarım imkanı sunar. Mobilyaların özenle seçildiği salonda doğal bir şekilde aydınlatma imkanı veren Vitale Egg sarkıt avize, kullanışlı yapısıyla öne çıkmaktadır. Yumurta tasarımıyla işlevsel ve şık görünüme sahip olan bu avize, uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir. Son yıllarda en çok satan avize modelleri arasında yer almaktadır.

Vitale Deve Boynu Altın Lambader

Salon ve oturma odalarında aydınlatma ünitesi konusunda lambader modelleri de tercih edilir. Tavandan sarkıt veya avize şeklinde aydınlatma kullanmayı sevmeyenler için en ideal ışık kaynağı lambader olabilir. Özellikle modern dekorasyona sahip salonlarda aydınlatma elemanları arasında tercih edilen Vitale deve boynu lambader altın görünümüyle son derece şıktır. En dekoratif salonlarda Vitale lambader modelleri tercih edilebilir.

Vitale Oslo Su Tulumbası Abajur

Farklı ve minimal tasarımlı aydınlatma ürünleri arayanlar için Vitale markasının son derece ilgi çekici abajur tasarımları da vardır. Komidin üzerine konumlanan abajurlarda farklı renk ve desenler arayanlar için su tulumbası tasarımı öne çıkmaktadır. Dekorasyon konusunda yaratıcı fikirleri uygulamaya koymak istiyorsanız Vitale Oslo su tulumbası abajur modelini indirimli fiyatlarla satın alma imkanına sahipsiniz.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 7 Eylül 2022
Close