Written by 10:41 Anne & Bebek

En İyi Göğüs Pompası Modelleri

Bebeklerin gelişiminde büyük önem taşıyan anne sütü, ilk 6 ay boyunca mutlaka bebek beslenmesinde aksatılmamalıdır. Bebeğin beslenmesi için bazı durumlarda yetersiz kalan anne sütünü sağma konusunda istenmeyen durumlarla karşılaşılması son derece normaldir. Emzirme konusunda bazı sıkıntılar yaşayan kadınların kullanımına sunulan en iyi göğüs pompası modelleri ile bebeğinizin ihtiyacı olan anne sütünü her an tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Özellikle emzirme döneminde bebeği bulunan annelerin başucu cihazlarından biri olan göğüs pompası, birbirinden farklı markaların piyasaya sürdüğü ürünlerden oluşur. Piyasada elektrikli ve manuel modelleri bulunan göğüs pompası satın alırken en iyi markaların satışa sunduğu ürünleri tercih edebilirsiniz. 

Lansinoh Kompakt Tekli Elektrikli Göğüs Pompası

Bebeklerin gelişimini sağlayan en yararlı besin kaynağı anne sütüdür. Bu yüzden bebeklerin emzirme döneminde sağlıklı ve eksiksiz biçimde emzirilmeleri son derece önemlidir. Bebeklerin emme refleksi ile doğru orantılı bir şekilde tasarlanan Lansinoh kompakt tekli göğüs pompası, elektrikli olduğu için pratik kullanım avantajı sağlar. İlk çalıştığı andan itibaren 15 saniye boyunca devam eden masaj moduna sahip olan Lansinoh kompakt göğüs pompası hem işlevsel hem de pratiktir. Annelerin emzirme sırasında en çok sıkıntı yaşadıkları meme ucu tahrişlerini sıfıra indiren Lansinoh kompakt tekli elektrikli göğüs pompası ile rahat bir şekilde bebeğinizi besleyebilirsiniz. Bu elektrikli pompanın başlığında bulunan masaj etkisi, annelerin konforlu bir şekilde süt akışını desteklemektedir.

Mamajoo Elektronik USB Çiftli Göğüs Pompası

Yeni doğum yapmış annelere hastane ortamında sunulan göğüs pompalarının kalitesinde ürünler imal eden Mamajoo markası da bu alanda oldukça popülerdir. USB veya powerbank ile çalışabilen Mamajoo elektronik göğüs pompası, çiftli olduğu için kısa sürede etkili sonuçlar elde edilmesini sağlar. Silikon materyalinden üretilen başlığı sayesinde süt akışı sırasında bebeğin annesini emiş refleksini birebir taklit eder. Bu sayede annelerin süt sağımı sırasında doğal ve rahat hissetmeleri sağlanır. Sessiz ve nazik bir çalışma prensibine sahip Mamajoo marka elektronik göğüs pompası emzirme dönemindeki bütün anneler tarafından gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Güçlü elektronik motoru ve kolay taşınabilir tasarımıyla annelerin her zaman el altında tutmak isteyecekleri göğüs pompası çeşitleri arasında yer alır.

Philips Avent SCF332/31 Natural Elektronik Göğüs Pompası

Dünyaca ünlü Philips markasının anne – bebek kategorisinde en çok satan ürünleri arasında Avent SCF332/31 Natural Elektronik Göğüs Pompası modeli de yer alır. Emzirme dönemindeki annelerin en rahat şekilde süt sağımı yapmasını kolaylaştıran özellikler ile birlikte gelen bu elektrikli göğüs pompası, hassas göğüs uçları için ideal tasarıma sahiptir. 3 farklı pompalama ayarı ile en ideal pompalama pozisyonu sağlayan Avent SCF332/31 Natural Elektronik Göğüs Pompası ile her türlü ortamda rahatlıkla süt sağımı yapılabilir. Konforlu ve rahat kullanım avantajı sağlayan bu elektronik göğüs pompası sayesinde bebeğinizin sorun yaşamadan beslenmesini destekleyebilirsiniz.

Ameda Finesse Çiftli Elektrikli Göğüs Pompası

Son dönemde bebeğini emzirmek için en kaliteli göğüs pompası modellerini araştıran annelerin bir numaralı tercihi olan Ameda Finesse markası da son derece kullanışlı ürünler hazırlamaktadır. En etkili ve pratik süt sağımı elde edebilmek için özel materyaller kullanan Ameda Finesse markasında konfor odaklı bir çalışma prensibi vardır. Üstelik Ameda Finesse çift taraflı göğüs pompası modelinin benzersiz silikon diyaframı, rahat kullanım avantajları sağlar. Her iki memeden aynı anda süt sağmayı kolaylaştıran Ameda Finesse çift göğüs pompasını internet üzerinden en uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz. 

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 17 Mayıs 2022
Close