Written by 10:38 Anne & Bebek

En İyi Baston Puset Modelleri Nelerdir?

Baston puset nedir? Baston puset, hafif ve kolay katlanabilen bebek arabalarıdır. Özellikle çalışan anneler tarafından kullanım kolaylıkları nedeni ile tercih edilirler. Bebek arabalarının alt modelleri olarak bilinirler ancak fonksiyonellikleri ve kolay kullanımları ile ailelerin en çok tercih ettikleri bebek arabası modelleri arasında yer alırlar.

En İyi Baston Puset Modelleri ve Genel Özellikleri Nelerdir?

Baston puset arabalarının çok tercih edilmesini sağlayan genel özellikleri şunlardır,

  • Hafif malzemelerden üretilirler
  • Kolay katlanıp açılabilir
  • Kolayca istenilen yere taşınabilirler
  • Pratik kullanıma sahiptirler
  • Az alan kapladıkları için araç bagajlarında taşımaya uygundurlar
  • Farklı yatış pozisyonlarına sahiptirler

Baston puset arabalarının en belirgin özellikleri diğer bebek arabalarına göre daha hafif olmalarıdır. Bu özellikleri ile baston puset bebek arabaları, pratik bir kullanım sunarlar. Kolayca katlanabilir ve istenilen yere taşınabilirler.

Hafiflikleri, kapladıkları alanın küçüklüğü ve kolay katlanıp açılabilir özelliklerinden dolayı araçların bagajlarında kolayca taşınabilirler. Özellikle sık seyahat eden aileler için en iyi puset modelleri, kolay kullanım imkanı sunan modellerdir.

Baston puset arabaları, hafifliklerini kullanılan malzemelere borçludurlar. Bu model bebek arabalarında olabildiğince hafif malzemeler kullanılır. Ortalama ağırlıkları 4 ila 7 kilogram arasında değişir. Karşılaştırma yapacak olursak travel sistem bebek arabalarında bu ağırlık, 12 kilograma kadar çıkmaktadır.

Puset bebek arabaların taşıma kapasiteleri 15 ila 17 kilogram arasında değişmektedir.

Puset bebek arabaları, farklı yatış kademeleri ile bebeğin her ortamda rahat etmesi için tasarlanmışlardır. Bebeğinizi taşırken veya yolculuk sırasında bebeğin rahat edeceği pozisyonlara kolayca ayarlanabilirler.

Baston Puset Bebek Arabaları Alınırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar?

Baston puset beben arabası almaya karar verdiğinizde nelere dikkat etmeniz gerekir? Baston puset bebek arabaları da tıpkı diğer bebek arabaları gibi öncelikle bebeğin ve sizin güvenliğinizi düşünerek tasarlanırlar. Ama puset bebek arabasını ön plana çıkaran nokta, kullanım rahatlığıdır.

Puset Bebek Arabası Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

  • Yeterli güvenlik tedbirinin alındığından emin olun.
  • Puset bebek arabalarının 7 kilogramdan fazla ağırlığa sahip olmaması gerekir.
  • Bebeğinizin rahat edebilmesi için yeterli yatış pozisyonuna sahip olduğundan emin olun.
  • Bebeğinizin zararlı güneş ışınlarından korunabilmesi amacıyla tenteli olmasına dikkat edin.
  • Kullanılan kumaşların bebeğinizi terletmeyecek sağlıklı kumaşlardan üretilmiş olması önemlidir.

Üretilen tüm bebek arabaları belirli standartlara uygun üretilirler. Alacağınız puset bebek arabasının European Norm TS EN 1888 standartlarını taşımasına özen gösterin. Bu standartlar bebek arabasının kullanım kılavuzunda veya bebek arası üzerinde belirtilmesi gerekir. Bu standart kodu, bebek arabasının belirlenen güvenlik normlarını taşıdığını belirtir.

Puset bebek arabası alırken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri de, bebek arabasının toplam ağırlığıdır. Bu arabaların tercih edilmesinin en önemli nedenlerinden biri hafif olmalarıdır. 7 kilogram üzerinde ağırlığa sahip arabalar beklentilerinizi karşılamayabilir.

Bebeğinizin, bir puset bebek arabasında rahat edebilmesi için kaç yatış pozisyonuna sahip olması gerekir? Bebekler, uykuları geldiğinde uyumak isterler aksi halde huysuzlanarak ağlarlar. En iyi baston puset modelleri, özellikle yatış pozisyonlarının bebeklerin her ortamda uyuyabilmeleri için ayarlanmış modellerdir. Sokakta, alışveriş sırasında ve parkta bebeğinizin ihtiyaç duyacağı tüm yatış pozisyonlarının, alacağınız modelde karşılandığından emin olmalısınız.

En İyi Baston Puset Modelleri Nelerdir?

Sizler için ilginizi çekeceğini düşündüğümüz en iyi baston puset modellerini derledik.

Chicco Lite Way 3 Top Baston Bebek Arabası

Chicco London Up Ön Barlı Baston Bebek Arabası

Comfymax Comfort Baston Bebek Arabası

Comfymax Comfort II Baston Bebek Arabası

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 10 Mayıs 2022
Close