Written by 14:26 Ev & Yaşam

En Güzel Şifonyer Modelleri

Ev dekorasyonu konusunda en çok dikkat çeken mobilyalar arasında yer alan şifonyer, özellikle yetişkin yatak odalarının vazgeçilmez parçalarındandır. Hem kullanışlı hem de estetik bir mobilya olarak tercih edilen şifonyer modelleri, farklı malzemelerden üretildiği için görünüm açısından da farklılaşır. İç mekan ve özellikle yatak odası dekorasyonuna büyük önem veren kişilerin tercih ettiği şifonyer modelleri için her ihtiyaca hitap eden tasarımlara ulaşmak sanıldığı kadar zor değildir. İnternet üzerinden en çok satan şifonyer modelleri listesine göz atabilir ve kendi estetik anlayışınıza hitap eden mobilya tasarımlarını tercih edebilirsiniz.

Şifonyer Nedir?

En çok kullanılan yatak odası mobilyaları arasında yer alan şifonyer, genellikle komodin ile karıştırılsa da esasında farklı özellikleri ile öne çıkıyor. Komodin olarak kullanılan mobilyalar çoğunlukla yatağın her iki tarafında ve baş ucuna yakın kısımda konumlanır. Çekmeceli veya çekmecesiz olacak şekilde tasarlanan komodine göre dikey tasarıma sahip şifonyer daha kapsamlı bir mobilyadır. Yatak odası şifonyer tasarımları, oda içinde çok çekmeceli özelliği ile kullanım kolaylığı sağlar. Kıyafet ve aksesuarları kapalı ortamda düzenli bir şekilde muhafaza edebilmek için en şık tasarıma sahip şifonyer modelleri tercih edilebilir.

En Kullanışlı Şifonyer Modelleri 

Hem yetişkin hem de genç odası içinde mutlaka kendine yer bulan şifonyer tasarımları da her türlü ihtiyacı karşılayacak özelliklere sahiptir. Birinci sınıf kalitedeki materyalden özel olarak imal edilen şifonyerler işlevsel olarak da yatak odalarında tercih edilen mobilyalardan biridir. Kullanışlı tasarımı ile beğeni toplayan şifonyer modellerinin imal edildiği materyallerden bazıları şunlardır:

  • Ahşap
  • Suntalam
  • MDF 

Bu malzemelerden özenle hazırlanan şifonyer modelleri, beyaz, siyah ve benzeri renk seçenekleri ile her türlü dekorasyona uyumlu hale getirilebilir. Hem fonksiyonel hem de dekoratif açıdan tüm beklentileri karşılayan şifonyer modellerinde ayna ile kombin edilen modeller de vardır. Aynalı şifonyer modelleri sayesinde yatak odasına daha geniş ve havadar bir atmosfer yaratmak son derece kolaydır. İnternet üzerinden en çok satılan şifonyer modellerinde aynalı veya standart tasarımlar öne çıkıyor.

En Çok Satan Şifonyer Tasarımları 

Birden fazla çekmeceli tasarımı ile özellikle kıyafet muhafaza ederken en çok tercih edilen mobilyaların başında gelen şifonyer kullanımı önemlidir. Verimli bir kullanım avantajı elde edebilmek için şifonyerin çekmeceli bölümlerinin düzenlenmesi gerekir. En kaliteli malzemeden özel olarak üretilen çekmeceli şifonyer modelleri arasından yatak odasının boyutlarına göre en ideal ölçülerdeki tasarımlar tercih edilebilir. Genellikle dikey yönlü tasarımıyla fonksiyonel bir kullanım avantajı sağlayan şifonyer modellerinde çekmecelerin düzenlenmesinde istediğiniz yöntemi kullanabilirsiniz. Daha az yere daha fazla eşya koyabilmek için üretilen şifonyer tasarımları, iç mekandaki işlevselliği de artırır. Bu sayede yatak odalarında sorun yaşamadan eşya ve kıyafet muhafaza edilebilir.

Dekoratif Şifonyer Modelleri

Şifonyer modelleri evin havası ile bütünleşecek tasarımlarıyla her türlü yatak odasında kendine yer bulabilir. Yatak odasında kullanılan diğer mobilyalar ile birebir uyumlu materyalden üretilen şifonyer tasarımlarını gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz. Üstelik ahşap şifonyer modelleri, iç mekan dekorasyonu konusunda herkesin beklentilerini karşılayabilecek renk seçenekleriyle satışa sunulabilir. Ayna ile bütünleşmiş şifonyer modellerinde üst kısımda takılar ve makyaj malzemeleri konumlandırılabilir. Dolayısıyla bu türden şifonyer tasarımlarında sadece çekmeceli bölüm değil aynı zamanda tezgah üstü alan da işlevsel olarak kullanılabilir. En kaliteli malzemeden üretilen dekoratifşifonyer modelleri arasında mutlaka kendi bütçenize uygun tasarımları bulup tek tıkla satın alabilirsiniz. Günümüzde yatak odası dekorasyonunun önemli bir parçası olan şifonyer modelleri uygun fiyatlarıyla tercih ediliyor.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 20 Nisan 2022
Close