Written by 10:23 Anne & Bebek

Bebek Banyosunda İhtiyaç Duyulan Ürünler Nelerdir?

Yenidoğan bebeğinizin hem korkmadan hem de en ideal şekilde temizlenmesi için bebek banyo seti gibi özel üretim ekipmanlara ihtiyaç vardır. İlk defa anne baba olma heyecanını yaşayan ebeveynler bile bu tür ürünler olmadan bebeklerine banyo yaptırmamaya dikkat ederler. Banyo sürecini hem keyifli hem de profesyonel hale getiren bebek banyo ekipmanları son derece kullanışlıdır. Bebeğin korkmadan ve pratik biçimde yıkanmasını sağlayan bu ürünler, özel üretim olduğu için ideal bir bebek banyosu yaptırmada etkilidir. 

Sema Baby Köpüklü Kafa Destekli Bebek Banyosu

Sema Baby markasının üretimi olan bebek banyosu, bebeğinizin konforlu bir şekilde yıkanması için çok avantajlıdır. Bebeğin sudan korkmaması ve alışması için ergonomik tasarıma sahiptir. Özel köpükten imal edilen kafa desteği bebeğin boynunu zorlamadan yıkanmasını sağlar. Kaliteli malzemeden üretilen bu ekipman sayesinde boylu boyunca uzanan bebeğin her yeri rahat biçimde yıkanabilir. Hijyenik ve kullanışlı tasarımıyla bebek banyosunda ihtiyaç duyulan ürünlerin başında yer almaktadır. Bebek küvet seti en ucuz ekipmanlar arasında anne ve babaların en çok tercih ettiği ürünlerdendir.

Okbaby Herbie Yükseltici 

Dayanıklı ve kaliteli bebek banyo ekipmanları üretimiyle bilinen Okbaby markası Herbie yükseltici ile bebek banyosunu kolay hale getirir. Bebeğin banyoda rahat bir şekilde durması ve yorulmaması için bu yükseltici kullanılabilir. Bebek yıkarken anne ve babaların en çok karşılaştığı denge problemi yükseltici desteği ile kolaylıkla çözüme kavuşturulabilir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu yükseltici, bebeğin sağlığına zararlı olmayan materyale sahiptir. Son derece kullanışlı olan Okbaby markasının bu ürün bebek banyo küveti içinde tutularak bebeğin kapsamlı bir şekilde yıkanmasını kolaylaştırır. Bebek yıkama konusunda acemi olan anne ve babalar bu ekipman sayesinde bebeklerini yıkamayı kolay ve pratik bir hale getirebilirler.

Okbaby Flipper Banyo Oturacağı 

Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen banyo oturacağı arayanlar için Okbaby Flipper en ideal ekipmanlardan biridir. Bebek banyosu sırasında ihtiyaç duyulan bu ürün, sağlığa zararlı olmayan materyalden imal edilmiştir. Özellikle bebeklerini sağlıklı ve en hijyenik biçimde yıkamak için araştırma yapan anne ve babalar, Okbaby Flipper banyo oturacağı ile bu hedeflerine ulaşabilirler. Bebeğin ergonomik biçimde yıkanmasını sağlayan bu ekipman dayanıklı malzemeden üretildiği için kırılmaz ve herhangi bir beklenmeyen kazaya sebep olamaz. 

Wogard Lüks Havlulu Bebek Banyo Filesi 

Wogard markasının bebek banyosu ekipmanları arasında bebek banyo küveti dışında havlulu bebek banyo filesi de yer alır. En kaliteli malzemeden üretilen bu ürün hem lüks hem de şıktır. Bebek banyosunda ihtiyaç duyulan banyo filesi sayesinde bebeğinizin daha pratik ve hızlı biçimde yıkanmasını sağlayabilirsiniz.

Sevi Bebe Hassas Havlu

Bilindiği üzere yenidoğan bebeklerin cildi çok hassas olur. Suyla temasa alışan bebeğin yıkanmaya başladıktan sonra kurulanması için özel ekipmanlara ihtiyaç vardır. Bebeğin yıkandıktan sonra cildindeki suyu tam anlamıyla emen ve bu sırada hassas cilde zarar vermeyen havluya ihtiyaç duyduğunuzda Sevi Bebe sizin için ideal bir markadır. Sevi Bebe’nin kaliteli malzemeden ürettiği bu havlu, banyo sonrasında yenidoğan bebeğin cildini en iyi şekilde kurutan bir ekipmandır. Bebek banyo malzemeleri arasında yer alan bu ürün cilt sağlığına zarar vermeyen doğal materyaller kullanılarak üretilmiştir.

Pierre Cardin Kundak Banyo Havlusu 

Dünyaca ünlü Pierre Cardin markasının yenidoğan bebek banyosu için üretmiş olduğu ekipmanlar arasında kundak banyo havlusu yer alır. Bebeğin en rahat ettiği pozisyon olan kundaktayken, herhangi bir şekilde ekstra hareket etmeden en iyi şekilde kurulanması için üretilmiştir. Pierre Cardin markasının kalitesine sahip olan bu ürün bebek banyosunda anne ve babaların ihtiyaç duyduğu ürünler arasında yer alır. Bebeklerin sağlıklı gelişimi ve temizliği konusunda her zaman en kaliteli ekipmanları kullanmak isteyenler için kundak banyo havlusu idealdir.

Bebedor Renkli Bebek Banyo Süngeri 

İnternet üzerinden bebek yıkama aparatı hakkında araştırma yapan anne ve babalar için banyo süngeri de asla unutulmamalıdır. Bebeğin cildinde gözeneklerin açılması ve cildin daha rahat hava alması için bebek banyo süngeri kullanılarak yıkama yapılmalıdır. Hijyenik bebeklerin cildi her zaman rahatça nefes alır ve cilt sağlığı da bu şekilde korunmuş olur. Dolayısıyla anne ve babalara bebeğin cildini derinlemesine temizlemek konusunda büyük görevler düşer. İşte bebek banyosu sırasında en çok kullanılan ve ihtiyaç duyulan ürünlerden biri de bebek banyo süngeridir. Bebeğinizin hoşuna gideceği renklerde birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bebek banyo süngeri Bebedor markasının kalitesi ile satışa sunulmaktadır.

Bebedor Banyo Termometresi 

Bebedor markasının bebek banyo ürün listesi içinde banyo termometresi de yer alır. Her işini bilimsel verilere göre yapmak isteyen anne ve babalar için bebek banyo suyunun sıcaklığını ayarlamada hataya yer yoktur. Bu yüzden geleneksel yöntemlerle bebek banyo suyunun kaç derece olduğunu anlamak yerine doğrudan banyo termometre kullanılması son derece pratiktir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen banyo termometresi su geçirmez olup zarar görmeden kullanılabilir. Bebedor banyo termometresi indirimli fiyat seçenekleri ile son dönemde en çok satan bebek banyo ürünleri arasındadır.

Pierre Cardin Bebek Bornoz Seti 

Pierre Cardin markası tarafından üretilen bebek bornoz seti, banyo sonrasında bebeğinizin en ideal biçimde kurulanmasını sağlar. Son derece sempatik ve sevimli görünen bebek bornoz seti, bebeğinizin banyo yapma hevesini de arttıracaktır. Bebek banyolarını keyifli ve eğlenceli hale getirmek isteyenler için Pierre Cardin bebek bornoz seti ideal ürünlerden biridir. Kaliteli malzemeden üretilen bornoz setinin su emici gücü yüksektir. Bu nedenle her banyo sonrasında bebeğin cildini en iyi şekilde kurutur ve zarar vermeden sağlıklı hale gelmesini sağlar.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 20 Ağustos 2022
Close