Written by 10:30 Öne Çıkanlar

Youtube Premium’u cazip kılmaya devam ediyor. Üst üste 5 reklam dönemi başlıyor!

Sosyal medya’nın popüler platformlarından Youtube, abonelik sistemine yenilikler eklemeye devam ediyor. Ücretsiz bir şekilde de kullanılmasına rağmen ücretli abonelik alt yapısı olan Youtube Premium tarafına yönelik yatırımlar yaparak Premium hesapları cazip kılıyor.

Youtube Premium aboneliğine sahip olmayanlar için 5 saniyeyi geçmeyen 1 reklam gösterimi yapılırken şimdi 10 saniyeyi bulan 2 reklam gösterimi yapılıyor. Son yapılacak güncelleme ile 5-30 saniye aralıklarında 5 reklam gösterimi için test çalışmalarına başlamış olması ücretsiz aboneler tarafından büyük tepki aldı. Tepkilerin çoğalması sonrası “Team YoutubeTwitter hesabından yapılan açıklama da “değişen bir şeyin olmadığını” ima etti.

Team Youtube hesabından yapılan açıklamaya göre ; şuan ki düzende 5-30 saniye aralığında 2 reklam gösterimi ile art arda 6 saniye süresinde 5 reklam gösteriminde harcanan sürenin eşit olduğunu vurguladı. Böylece kullanıcıların reklam izleme sürelerinde harcadığı zamanın aynı olduğu sonucuna varıyoruz. Şimdilik sadece bazı kullanıcılar üzerinde test edilen güncellemenin yakın zamanda tüm ücretsiz abonelik kullanan kullanıcılara sunulması bekleniyor.

Youtube Premium Güncel Abonelik Fiyatları ;

Bireysel Aylık : 16,99 ₺
Öğrencilere Aylık : 9,99 ₺
Aile Paketi : 25,99 ₺
Yıllık : 152,99 ₺

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 17 Eylül 2022
Close