Written by 15:56 Outdoor & Kamp

Kamp Çadırı Modelleri Nelerdir?

Kamp çadırı çeşitleri arasından seçim yaparak 3 mevsim boyunca kamp yapmanın özgürlüğünü yaşamak isteyenler için çok sayıda model mevcuttur. Kamp çadırları, yaz, sonbahar ve ilkbahar mevsimlerine göre kullanışlı olacak şekilde üretilir. Bu yüzden kamp çadırı arayanlar, kendi ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılayacak kamp çadırı modelleri arasından seçim yapmakta zorlanabilir. Piyasada bütçenize göre en uygun fiyat seçenekleri ile satın alabileceğiniz kullanışlı kamp çadırlarından bazılarını bu sayfamızda görüntüleyebilirsiniz. 

Vaude Campo Compact XT 2P 2 Kişilik Çadır

Vaude Campo Compact çadır modeli, en çok satılan kullanışlı ve konforlu çadır modellerinden biridir. Dünyaca ünlü Vaude markasının birinci sınıf kalitedeki materyalden üreterek satışa sunduğu bu çadır ile 3 mevsim boyunca istediğiniz doğa ortamında konaklama yapabilirsiniz. Vaude Campo Compact TT modeli 3 mevsim çadır ile ormanda ya da kumsalda rahatlıkla kamp atılabilir. En iyi iklimlendirme koşullarına sahip olan bu çadır 2 kişilik kapasitesiyle de son derece kullanışlıdır. 

Vaude Campo Compact 2P 2 Kişilik Çadır

Vaude Campo Compact 2P çadır modeli, farklı renkleri ve tasarım özellikleriyle dikkat çekmektedir. Kampçıların en çok kullandığı kamp çadırı modellerinden biri olan Vaude Campo Compact 2P modelinde en kaliteli materyal kullanılmaktadır. Bu çadır 2 kişilik olduğu için yakınlarınızla birlikte doğada, ormanda ve kumsal kenarında çadır kampınızı sorunsuz bir şekilde yapabilirsiniz. Çadırın içinde bulunan materyal de son derece sağlam olduğu için uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanılabilir.

Makalu Boyard 4 Mevsim 4 Kişilik Çadır 

Makalu Boyard 4 mevsim çadır modeli diğer çadırlara göre kış mevsiminde de kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Kullanışlı ve işlevsel özelliklere sahip olan Makalu Boyard çadır modelinde en kaliteli materyal kullanıldığı için doğa içinde her ortamda ihtiyaçları karşılayabilir. Makalu Boyard 4 mevsim 4 kişilik çadır sayesinde ailenizle de ister deniz kıyısında ister ormanın içinde huzurla kamp atabilirsiniz. Uzun yıllar boyunca yıpranmadan kullanılabilecek 4 mevsim çadır arayanlar Makalu Boyard modelini tercih etmeye devam ediyor. 

Vaude Hogan UL 2P 2 Kişilik 3 Mevsim Çadır 

Vaude Hogan UL 2P çadır modeli, uygun fiyatlara 2 kişilik çadır arayanların tüm beklentilerini karşılıyor. Konforlu ve sıkıntı yaratmadan kullanım isteyenler için en ideal çadır modellerinden biridir. İç hacmi oldukça geniş tasarıma sahip olan Vaude Hogan UL 2P model çadırlar 2 kişilik olsa da duruma göre 3 kişilik konaklamaya da imkan verebilir. En kaliteli malzemeden üretilen Vaude Hogan UL 2P model çadırlar, 3 mevsim boyunca her türlü doğa ortamı içinde kullanılabilir. Dayanıklı ve uzun ömürlü bir 2 kişilik çadır modeli arayanlar Vaude markasının en çok satan Hogan UL 2P model çadırını tek tıkla satın alabilir.

Vaude Low Chapel L 1-2 Kişilik 3 Mevsim Çadır 

Vaude Low Chapel L çadır modeli, günün her anında rahatlıkla kullanılabilecek tasarımıyla tercih ediliyor. Vaude Low Chapel L model çadırda 1-2 kişi rahatlıkla barınma ihtiyaçlarını karşılayabilir. İsteğe bağlı olarak tek kişinin kullanabileceği Vaude Low Chapel L model çadırlarda duruma göre 2 kişi de sorun yaşamadan kalabilir. Birinci sınıf kalitedeki materyalden üretildiği içinde konforlu bir şekilde kalmanın farkını hemen hissedebilirsiniz. Her türlü doğa ortamında yaz, sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde kullanılabilen 3 mevsim çadır arayanlar Vaude Low Chapel L modelini web sayfamız üzerinden hemen sipariş verebilir. 

Vaude Arco 1-2 Kişilik 3 Mevsim Çadır 

Vaude Arco çadır modeli, son dönemde uygun maliyetli olması ve çok beğenilmesi sebebiyle doğa tutkunları tarafından en çok satın alınan çadırlardan biridir. Vaude Arco çadır modelinde 3 mevsim boyunca sorun yaşamadan konaklanabilir. Vaude Arco 3 mevsim çadır alarak doğada orman içinde veya sahil kenarında sevdiklerinizle birlikte veya yalnız başınıza keyifli bir kamp deneyimi yaşayabilirsiniz. Vaude Arco 1-2 kişilik çadır satın almak isteyenler, bu modelin sahip olduğu özellikleri de merak etmektedir. Dünyaca ünlü Vaude markasının giriş seviyesi sayılabilecek modeli olan Arco çadır modeli, 1 veya 2 kişinin kamp ihtiyaçlarını eksiksiz biçimde karşılar. Bu yüzden kampçılar tarafından yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 

Vaude Odyssee L 2P 2 Kişilik 3 Mevsim Çadır 

Vaude Odyssee L 2P çadır modeli, son yıllarda internet üzerinden kampçıların satın aldığı çadır modellerinin başında gelir. Kaliteli malzemeden üretilmesi, bunaltıcı havalarda bile iç ortamı serin tutması ve güneş ışınlarına karşı direnci ile Vaude Odyssee L 2P modeli çadırlar büyük beğeni toplamaktadır. Özellikle sahil kenarında veya yaz mevsiminde orman içinde kamp atmak isteyen kişiler Vaude Odyssee L 2P modeli çadırlar ile tüm barınma ihtiyaçlarını sorun yaşamadan karşılayabilirler. Vaude Odyssee L 2P modeli çadırlar uygun fiyatı sayesinde de tercih edilir.

Makalu Bizam 4 Mevsim 2 Kişilik Çadır 

Makalu Bizam çadır modeli, 2 kişilik kapasitesi ve soğuk kış günlerinde bile termal özellikleri ile tercih edilir. Doğa içinde 4 mevsim boyunca canı ne zaman isterse kamp atmak isteyenler, en kaliteli malzemeler kullanılarak üretilen Makalu markasının Bizam model çadırını satın alabilir. Kaliteli ve kullanışlı yapısı ile 2 kişinin doğa içindeki tüm barınma ihtiyaçlarına en iyi şekilde yanıt verir. Bu özellikleri sayesinde kamp çadırı modelleri satın almak isteyenler Makalu Bizam çadırları tek tıkla satın alabilir.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 18 Nisan 2022
Close