Written by 09:26 Anne & Bebek

Hamile Giyimi Nasıl Olmalıdır?

Gebelik heyecanı yaşayan kadınların giyim tarzında dikkatli olması gerekir. Hem kendilerine çok yakışacak elbiseleri tercih etmek isteyen hem de hamilelikte konfordan ödün vermemeye özen gösterenler için farklı giysiler vardır. Özellikle hamilelikte giyim nasıl olmalı diye merak edenler için uzmanların tavsiye ettiği bazı kıyafetler vardır. Hamilelerin beden ölçülerine göre uyumlu olarak üretilen bu kıyafetler ile hem rahat edebilir hem de şık giyim tarzınızla her zaman övgü almaya devam edebilirsiniz.

Hamileler İçin Tunik Seçimi

Hamileler için kalça altına kadar inen bol kesimli bluz tarzı çok önemli ve dikkat çekicidir. Bu yüzden hamile beden hesaplama koşullarına göre sizin bedeninize en uygun tunik seçimini yapabilirsiniz. Tunik modellerinde genellikle kişinin boy uzunluğuna bakarak kalça kısmının altına kadar kumaş uzantısı bulunur. Tunikler, genellikle kusurları ve kiloları örtmesi sayesinde hamilelik döneminde en çok tercih edilen giysi modellerinin başında gelir. Vücut hatlarını göstermeyen tunik modelleri kol, yandan yırtmaç ve V yaka gibi ince gösteren detaylara da sahiptir. Gebeliğin ilerleyen dönemlerinde tunik ve tayt kombini yaparak çok şık gözüken pek çok kadın bu giyim tarzını benimsemeye devam etmektedir.

Hamile Taytı Modelleri 

Gebelik döneminde giyim tarzından ödün vermemek isteyen kişiler için farklı giysi çeşitleri vardır. Doğal kumaşlardan üretilen tayt modelleri de hamilelerin tercih ettiği giysiler arasında yer alır. Ayrıca hamilelikte ilk 3 ay dar giymek konusunda giyim tarzından ödün vermek istemeyenler için de idealdir. Piyasada hamilelere özel olarak satılan gebe taytı modelleri vardır. Beden büyüdükçe taytların büyük bedenlerini satın almak faydalı olacaktır. Göbek büyüdükçe daha fazla rahatlık elde etmek için taytı bel kısmının altına indirmeniz yeterlidir. Hamile taytı modelleri tunik gibi giysilerle kombin yapılarak çok şık bir görünüm elde edilebilir. 

Hamile Maksi Elbise Nedir?

Hamilelerin sık sık tercih ettiği maksi elbiseler, günümüzde her yaştan kadının giyim tarzında yer verdiği kıyafetlerdendir. Terleme seviyesini en düşük seviyede tutabilmek için hamilelik döneminde terletmeyen kumaştan imal edilen kıyafetler seçilmelidir. Rahat bir şekilde hareket etmek için yumuşak jarse kumaş seçilmesi de önemlidir. Hamilelik reyonunda bulunan maksi elbiseler, yün, keten ve pamuk gibi doğal kumaşlardan üretildiği için terletme yapmaz. Kaçıncı ayda hamile kıyafeti giyilir diye merak edenler de kendi ihtiyaçlarına göre bu giysileri kombin yaparak giyim tarzına dönüştürebilir.

Hamileler İçin Uzun Yüzücü Kesim Atlet

Doğal materyalden üretilen hamile kıyafetleri, sağlıklı kumaştan imal edildiği için hem terletmez hem de rahat bir şekilde hareket etmeyi sağlar. Gebelikte artan kilolarla birlikte dayanıklı ve rahat hareket imkanı sunan giysiler arayanlar uzun yüzücü kesim atlet modellerini tercih edebilir. Sütyeni gizleyebilen özelliğe sahip olan bu giysiler, gebelik döneminde göğüslerin büyümesine karşı da özel olarak üretilmiştir. Her renk ve desen seçeneğine sahip uzun yüzücü kesim atletlerle şık giyim tarzı elde edilebilir. Kalın askılı ve esnek mikrofiber kumaş materyale sahip olan yüzücü kesim atlet son derece şık tasarımlarla hamile giyim reyonlarında ilgi görmektedir.

Düz Kesim Hamile Elbisesi Hamile beden tablosu üzerinden ölçülerinizi kontrol ederek düz kesim hamile elbisesi ile son derece şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Diğer hamile giysilerinde olduğu gibi doğal kumaştan imal edilen bu giysiler, gebeler için kombin yaparken tercih edilebilir. Esnek kumaştan üretilen düz kesim hamile elbisesi fazla kiloları kapatma konusunda da son derece faydalı olduğu için sık sık kullanılır.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 3 Eylül 2022
Close