Written by 10:07 Ev & Yaşam

En Trend Mumluk Modelleri

Mumluk, sadece üzerine mum koyup aydınlanmak için midir? Eskiden sadece aydınlatmada kullanılan mumluklar aradan geçen zamanla birlikte işlev ve amacını değiştirmiş durumdalar. Birbirinden farklı modellerde üretilen mumluklar evinizin şıklığını tamamlamak için vazgeçilmez objeler haline geldiler.

Evinizi, farklı renk ve desenler ile donanmış mumluklarla güzelleştirmek ister misiniz? 

Hepimizin evinde mutlaka küçük ve rahatsız edici boşluklar vardır. Ne yapsak o boşlukları dolduramayız. Bir şeyler hep eksik ve ilgisiz kalır. Peki, mumluk denemeyi hiç düşündünüz mü?

Bu yazımızda evinizi güzelleştirmek için trend mumluk modelleri ile farklı seçeneklerde öneriler oluşturduk. Bu mumlukları eminiz çok beğeneceksiniz.

Vitale Kanta Eskitme Dekoratif Taç Mumluk

Zarafeti ve estetiği cam ile buluşturan bir model. Modele derinlik katmak için cam üzerinde eskitme uygulanmış. Böylece mumluk size tarihi bir eser izlenimi vermekte.

Ürün Özellikleri

Eni: 9 cm

Boyu: 9 cm

Yüksekliği: 8 cm

Malzeme: Cam

Vitale kanta taç mumluk, özellikle ahşap kitaplıklar ve şömineler üzerinde çok şık duracaktır.

Vitale Lima Porselen Mumluk

Porselen eşyaları seviyorsanız bu ürün tam size göre. Vitale lima mumluk modeli porselenden iki parça halinde üretilmiş. Altta bulunan tablaya mum yerleştirilerek, porselen gövde mumun üzerine kapatılıyor. Böylece mumluk istenirse nostaljik gölge oyunları oluşturmak için de eğlenceli bir ürün haline getirilebilir.

Ürün Özellikleri

Eni: 10 cm

Boyu: 10 cm

Yüksekliği: 12 cm

Malzeme: Porselen

Üzerinde açılan şekiller mum ışığının dışarıya farklı şekillerde yansıtılması için tasarlanmış. Vitale lima porselan mumluk, gece ilginç ve eğlenceli zamanlar geçirmek için tercih edebileceğiniz trend mumluklar arasında.

Vitale Şiva Çiçek Desenli Mumluk

Vitale şiva, ahşap ve içerisine oturtulan cam mumluktan oluşmakta. Ahşap objeleri seviyorsanız sizin için ilgi çekici bir mumluk olabilir. Ahşap üzeri çiçek desenleri ile süslenmiş.

Ürün Özellikleri

Eni: 10 cm

Boyu: 10 cm

Yüksekliği: 10 cm

Malzeme: Ahşap ve Cam

Ahşap ve çiçek deseni bulunan mobilyalarla şık bir görünüm oluşturacağına eminiz.

Vitale Kanta Eskitme Yıldızlı Mumluk

Beğeneceğinizi umduğumuz güzel bir mumluk. Ahşap ve cam malzemeden üretilmiş. Cam zemin üzerine eskitme uygulandığı için oldukça şık ve farklı bir görünüme sahip. Üzerine keten ipi ile ahşap yıldız asılarak güzel bir görüntü oluşturulmuş.

Ürün Özellikleri

Eni: 11 cm

Boyu: 11 cm

Yüksekliği: 13 cm

Malzeme: Ahşap ve Cam

Beyaz zeminlerde oldukça şık duracaktır.

Vitale Rusty Gold Pembe Taşlı Mumluk

Çok seveceğinize inandığım trend bir mumluk. Üzerine eklenen pembe taş, mumluğu çok şık göstermekte. Gövde metal olduğu için oldukça dayanıklı bir yapıya sahip. En hassas noktası, şıklığını borçlu olduğu reçineden imal edilmiş taş bölme.

Ürün Özellikleri

Eni: 9 cm

Boyu: 9 cm

Yüksekliği: 20 cm

Malzeme: Metal ve reçine

Vitale Pim Pudra Metal Kubbeli Mumluk

Gölge oyunlarına hazır mısınız? Eğer evinize aldığınız mumlukları sadece süs eşyası olarak değil, gecenize renk katmak için de alıyorsanız bu mumlukla eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz. Üzerinde açılan desenlerle mum yandıkça duvarlarınızda ilginç gölgeler oluşturacaktır.

Tümüyle metalden yapılan trend mumluk üzerinde çok güzel bir eskitme uygulanmış. Eskitme uygulanan ürünleri seviyorsanız bu ürünü ve desenlerini seveceğinize eminim.

Ürün Özellikleri

Eni: 15 cm

Boyu: 16 cm

Yüksekliği: 18 cm

Malzeme: Metal

Vitale Pim Pudra Metal Dekoratif Mumluk

Farklı olanı seviyorsanız bunu da seveceksiniz. Vitale pim pudra trend mumluk tümüyle metalden ve sıra dışı bir tasarımla imal edilmiş.

Mumluğunuzu süs eşyası olarak kullanmak dışında içerisinde mum yakmayı da seviyorsanız, mumu yaktığınızda ne kadar şık bir görüntü ile karşılaşacağınıza inanamayacaksınız.

Ürün Özellikleri

Eni: 12 cm

Boyu: 12 cm

Yüksekliği: 32 cm

Malzeme: Metal

Vitale Rusty Gold Çan Modeli Mumluk

Aldığınız objelerde eğlenceli fonksiyonluklarda arıyorsanız bu mumluk size göre. Mumluk bir çan olarak oldukça şık bir şekilde tasarlanmış. 

Tümüyle metal olan mumluk, bakır rengini sevenler için ideal bir renge ve görünüme sahip.

Ürün Özellikleri

Eni: 13 cm

Boyu: 24 cm

Yüksekliği: 29 cm

Malzeme: Metal

Vitale Kanta Antik Metal İşlemeli Mumluk

Tarihi eserleri seviyorsanız bu mumluk tam size göre. Cam ve metalden üretilen mumluğun cam gövdesi eskitme desenli imal edilerek üst kısma desenli metal yerleştirilmiş.

Tarihi bir görünüme sahip olan mumluk oldukça şık bir duruşa sahip. 

Ürün Özellikleri

Eni: 13 cm

Boyu: 13 cm

Yüksekliği: 31 cm

Malzeme: Metal

Vitale Rumi ikili Kuş Yuvalı Dekoratif Mumluk

Ürün tümüyle metalden imal edilmiş ikili bir mumluk. Doğayı ve canlıları sevenler için ideal bir tasarıma sahip. 

Üzerindeki mumluk bölmesi kuş yuvalarının içerisine yerleştirilmiş. Yuvalar tel örgülerle tamamlanmış. Mumluk oldukça özgün bir tasarıma sahip.

Ürün Özellikleri

Eni: 13 cm

Boyu: 31 cm

Yüksekliği: 15 cm

Malzeme: Metal

Vitale Luna Cam Mumluk

Cam severlerin kaçırmaması gereken bir mumluk. Mumluk camdan imal edilmiş ve her bölme metal bloklar üzerine oturtulmuş. Birbirini tamamlayan ve metallerle ayrılan üç bölmeye sahip.

Ürün Özellikleri

Eni: 10 cm

Boyu: 10 cm

Yüksekliği: 14 cm

Malzeme: Cam ve Metal

Ürün özellikle ışığın doğrudan geldiği metal ve cam malzemelerin ağırlıklı olduğu noktalarda çok şık duracaktır.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 19 Nisan 2022
Close