Written by 14:04 Elektronik

En İyi Navigasyon Modelleri

En kaliteli navigasyon cihazı modelleri, özellikle doğa içinde sık sık vakit geçiren kampçıların veya outdoor sporlarını sevenlerin araştırdığı bir konudur. Tüm ihtiyaçlara karşılık verebilecek donanım ve yazılım özelliklerine sahip navigasyon cihazları vardır. İnternet üzerinden en iyi navigasyon modelleri araştırıp bunlar arasından seçim yapmak isteyenler çözümü web sitemizde bulabilirler. Hem otomobillerde hem de outdoor sporcuları tarafından doğada rahatlıkla kullanılabilen en başarılı navigasyon cihazlarına bu yazımızdan göz atabilirsiniz. 

Garmin DriveSmart 65 Navigasyon Modeli

Garmin DriveSmart 65 navigasyon cihazı hem bireysel kullanımda hem de taşıt ile birlikte kullanımda son derece hızlı çalışmasıyla ünlüdür. Tüm dünyada hem otomobil sürücülerine hem de doğa sporları tutkunlarına navigasyon denildiğinde akla ilk gelen marka Garmin’dir. Garmin markasının en çok tutulan navigasyon modeli DriveSmart 6.95 inç boyutundaki ekranı ve düşük çerçeve oranıyla hem şık hem de kullanışlıdır. Başka bir yerde bulamayacağınız özellikleri tek bir ekran üzerinden gösteren navigasyon Garmin DriveSmart 65 modeli her ne kadar araçlar için kullanımıyla öne çıksa da outdoor sporlarında da tercih edilir. Bluetooth bağlantısı üzerinden akıllı telefon ile eşleşen bu navigasyon sayesinde gelen aramaları ve bildirimleri ekrandan takip etme imkânı da vardır. Eller serbest modunda görüşme yapmak için Garmin DriveSmart 65 navigasyon modelinin sağlam bir şekilde monte edilmesi gerekir. 

TomTom GO Professional 520 Navigasyon Modeli

TomTom GO Professional 520 navigasyon cihazı, uzun yol şoförlerinin en çok tercih ettiği modellerdendir. Dahili Wi-Fi özelliğine sahip olan TomTom GO Professional 520 model navigasyon cihazında, internete bağlanarak yol kenarındaki bazı önemli yerleri görmek mümkündür. Siri ve Google Asistan desteği bulunan TomTom GO Professional 520 ile yolculuk çok kolaydır. Tüm bunlarla birlikte bu navigasyon cihazı otomobiller dışında doğa sporlarına düşkün kişiler için de önemlidir. Özellikle içinde yüklü olarak gelen Avrupa haritası ile bu bölgede en çok satılan navigasyon cihazlarının başında yer alır. 

Prasacco Sat Navigasyon Modeli

Prasacco Sat araç navigasyon cihazı, dahili Wi-Fi özelliğine sahip olduğu için internet bağlantısı ile kolaylıkla güncellemeler alabilir. Yolculuklarda sürprizle karşılaşmamak için kaliteli ve en iyi performansa sahip navigasyon modelleri arayanlar Prasacco Sat markasını tercih ediyor. Ayrıca sahip olduğu 7 inç ekranıyla görünüm olarak da estetik ve işlevseldir. Fakat bu cihazda Bluetooth özelliği olmadığı için akıllı cihazlarla eşleşip bildirim takibi yapılması mümkün değildir. Doğa sporları yapanlar için çok önemli bir detay olan dayanıklılık konusunda Prassacco markasının ünlü olduğu bilinir. Çok satan Sat navigasyon modelinde de su ve toza karşı üst düzey dayanıklılık olduğu için kötü hava koşullarında çalışır.

Magellan RoadMate RM2230SGLUC Navigasyon Modeli

Magellan RoadMate RM2230SGLUC navigasyon cihazı, sahip olduğu son derece gelişmiş özellikleri ile kendi kategorisinde ön sıralarda yer alır. Araçla kullanılan Magellan RoadMate RM2230SGLUC navigasyon modelinde yoğun trafik, hız limiti, park alanları, yol üzerindeki trafik ışıklarının sayısı ve konumu, radar gibi bölgeleri işaretler. Bu sayede uzun veya kısa yolculuklar çok daha hızlı ve sorunsuz bir şekilde tamamlanabilir. Magellan RoadMate RM2230SGLUC modeli navigasyon cihazları bütçe dostu fiyat seçenekleri ile internet üzerinden tek tıkla satın alınabilir.

Tomtom Start 42 Navigasyon Modeli

Tomtom Start 42 navigasyon cihazı, kendi alanında en çok tercih edilen markalardan biri olan TomTom’un güncel modellerinden biridir. Spor severlerin doğada rahatlıkla kullanabilecekleri bazı temel özellikleri bünyesinde barındıran Tomtom Start 42 navigasyon cihazı son derece kullanışlıdır. İşevsel bakımdan dünyanın neresine giderseniz gibi, Tomtom Start 42 model navigasyon cihazı ile yolunuzu sorun yaşamadan bulabilirsiniz. Kapasitif dokunmatik ekrana sahip Tomtom Start 42 modeli hem şık hem de sezgisel çalışma prensibi sayesinde işlevseldir. Satışa sunulduğunda 8 GB donanım alanına sahip olan Tomtom Start 42 model navigasyon cihazının bellediği Micro SD kart kullanılarak artırılabilir. 

UGAR VW9-S-DAB+ Navigasyon Modeli

UGAR VW9-S-DAB+ navigasyon cihazı, ilk etapta araç multimedya cihazı olarak üretilmiş olmasına rağmen yüksek navigasyon özelliklerini bünyesinde taşımaktadır. UGAR VW9-S-DAB+ modelinde Yandex ve tüm diğer navigasyon uygulamaları çalışabilir. UGAR VW9-S-DAB+ navigasyon cihazı 9 inçlik büyük denilebilecek ekranıyla kullanışlıdır. Tüm navigasyon protokollerini destekleyen UGAR VW9-S-DAB+ model navigasyon cihazı internete bağlanabilen bir işletim sistemine sahiptir. Bu sayede Android ara yüzü ile kolaylıkla tüm dünya haritalarına kısa süre içinde entegre edilebilir. UGAR VW9-S-DAB+ model navigasyon cihazları bütçe dostu fiyat seçenekleri ile internet üzerinden kampanyalı bir şekilde satılıyor. 

Straight 2 in 1 GPS Navigasyon Modeli

Straight 2 in 1 GPS navigasyon cihazı araçta, motosiklette ve doğada kullanılabilen en popüler navigasyon aletlerinden biridir. Straight 2 in 1 GPS cihazında 7 inç boyuttaki LCD ekranı oldukça canlı ve kontrastlı renklere sahiptir. Böylelikle yoğun güneş ışığı altında bile ekranın rahatlıkla seçilip yön bilgilerinin takip edilmesini sağlayabilir. Piyasadaki kullanışlı navigasyon cihazlarından biri olan Straight 2 in 1 GPS, 8 GB Dahili hafızasının 32 GB seviyesine kadar yükseltilebilmesi mümkündür. Ayrıca Straight 2 in 1 GPS navigasyon cihazı hem suya hem de toza son derece dayanıklı olduğu için doğada kötü ortam koşullarında bile sorun yaşamadan kullanılabilir. Bu yazımızda en iyi navigasyon modelleri arasında son dönemde çok satan cihazları inceledik.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 18 Nisan 2022
Close