Written by 10:00 Ev & Yaşam

Aksesuar Mobilya Modelleri Nelerdir?

Her evde yaşamı kolaylaştıran ve aynı zamanda dekoratif bir görünüm kazandıran aksesuar mobilya çeşitleri vardır. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen bu mobilyalar, günlük yaşamda ev içinde kullanım avantajı sunar ve konforu arttırır. Eşyaları saklamak için kullanılan bazı mobilyalar aksesuar amaçlı dikkat çekici bir tasarım sunar. Aynı zamanda raf ve vitrin şeklinde bazı eşyaların sergilenmesinde de bu tür aksesuar mobilya modelleri tercih edilebilir. 

Evde Kullanılacak Aksesuar Mobilyalar

Evin çeşitli odalarında kullanılan aksesuar mobilya modelleri, farklı kullanım amaçlarına sahip olabilir. Geniş veya dar alanlı olması fark etmeksizin tüm evlerde ideal biçimde kullanılan aksesuar mobilyalara rastlanabilir. Bu tür mobilyalar, dekorasyon amaçlı tercih edilmesinin yanı sıra yaşam alanında kalite ve konfor sunar. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile satılan evde kullanılacak aksesuar mobilya çeşitleri, yaşam konforunu arttırdığı için ihtiyaçlara göre seçilebilir. 

Vitale Rayne 4 Çekmeceli Dekoratif Sepet 

En şık ev mobilyaları üreten Vitale markasının Rayne modeli 4 çekmeceli dekoratif sepeti, evin çeşitli odalarında kullanılabilir. Antrede şık bir karşılama ünitesi olarak da kullanılabilecek bu sepet son derece işlevsel özellikleri ile dikkat çekmektedir. Evin iç mekandaki genel tasarımına uygun olacak şekilde geleneksel ve modern çizgileri bir arada barındıran tasarıma sahiptir. Malzeme kalitesi bakımından çok iyi seviyede olan dekoratif sepet, eşyaların güvenle ve deforme olmadan saklanmasına yardımcı olur. 

Vitale Rayne 3 Çekmeceli Dekoratif Sepet 

Vitale markasının ahşap aksesuar mobilya modelleri arasında 3 çekmeceli dekoratif sepet de yer alır. Rayne modeli olarak üretilen bu sepetler hem şık hem de kullanışlıdır. Dekoratif mobilya aksesuarları konusunda araştırma yaparak yenilikçi fikirleri uygulamaya geçirmek isteyenler bu mobilyayı gönül rahatlığı ile tercih edebilir. Her zaman kaliteli ve güvenilir sonuçlar sunan Vitale markasının dayanıklı malzemeden ürettiği sepet uzun yıllar boyunca bozulmadan kullanılabilir. 

Vitale Rosas 2 Çekmeceli Dekoratif Sepet 

Türkiye’de mobilya aksesuar üreticileri arasında öne çıkan Vitale markası Rosas isimli dekoratif sepet modeliyle de beğeni toplamaktadır. Şık görünümü ile özellikle evinde modern mobilyaları tercih edenler için ideal bir tasarım anlayışına sahiptir. Herkesin kendi tasarım ve dekorasyon tarzına göre seçim yapabileceği bu sepet aynı zamanda kullanışlı yapıdadır. Evin çeşitli odalarında konumlandırılan bu sepetin dayanıklı olması sayesinde pek çok eşyayı sağlam şekilde muhafaza etmesi mümkündür.

Vitale Rosas 3 Çekmeceli Dekoratif Sepet 

Daha fazla eşya depolamak ve muhafaza etmek isteyenler için Vitale Rosas 3 çekmeceli dekoratif sepet modeli tercih edilebilir. Dekoratif sepetin iç ve dış yüzeyinde kullanılan malzeme kalitesi son derece yüksektir. Bu sepetler evin çeşitli odalarında diğer mobilyalar ile tasarım bakımından birebir uyumlu bir mobilya olarak tercih edilebilir. Mobilya sektöründe bu tür kaliteli ve kullanışlı aksesuarların malzeme kalitesi de son derece önemlidir.

Vitale Gala 4’lü Ahşap Raf

Küçük mobilya aksesuarları sergilemek isteyenler için Vitale Gala 4’lü ahşap raf tercih edilebilir. Evin en çok kullanılan odalarında eşyaları muhafaza etmek için bu raflar kullanılabilir. Kaliteli malzemeden üretildiği için son derece şık ve kullanışlı yapıdadır. Ahşap tasarımları seven kişiler için iç mekan dekorasyonunda oldukça ilgi çekici görünüme sahiptir.

Vitale Gala 4’lü Çekmece Seti

Vitale markasının 4’lü çekmece seti, eşyaları güvenle muhafaza etmenizi sağlar. Odalarda aksesuar mobilya olarak tercih edilen bu setin malzeme kalitesi yüksektir. Çekmece setini uzun yıllar boyunca deforme olmadan kullanabilirsiniz. Kaliteli ve şık görünen aksesuar mobilyalarla evinizde dikkat çekici bir dekorasyon örneği yaratabilirsiniz.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 11 Ekim 2022
Close