Written by 12:47 Elektronik

2022 Yılında Alınabilecek En Ucuz Akıllı Saat Modelleri

Akıllı saat modelleri her geçen yıl yeni teknolojilerin bu saatlere uyarlanması ile gelişmekte ve fiyatları da bu gelişmeye paralel olarak artmaktadır. Bu yazımızda kolay alınabilecek uygun fiyatlı akıllı saat modellerini sizler için derledik.

Telefon modellerine geçmeden önce dikkat edilmesi gereken bazı noktalara değinmekte yarar var. Çünkü alıcıların büyük kısmı belki hiç kullanmayacakları özelliklere para harcamaktalar. Gerçekten bir akıllı saatte tam olarak ne istediğinizi biliyor musunuz?

Akıllı Saat Alırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar

Bir akıllı saat alırken beklentileriniz neler? Akıllı saat almanızın nedeni nedir? Hangi ihtiyaçlarınızı karşılaması için akıllı saat alıyorsunuz?

  • Görüntüsü
  • Teknoloji merakınız
  • Sağlığınız
  • Akıllı saatin özellikleri

Aradığınız tüm özellikleri ucuz akıllı saat modelleri ile karşılamak her zaman mümkün olmayabilir. Ancak ihtiyaçlarınızı belirleyerek alacağınız bir akıllı saat beklentilerinizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Günümüzde akıllı saatler günlük yaşamımızda standart saat özelliklerinin dışında çok sayıda özelliğe sahiptirler. Sağlık kontrolünden, akıllı telefonlarımızla etkileşime ve iletişim fonksiyonları ile sıradan bir saat olmaktan çok öte özelliklere sahiptirler.

Peki, tüm bunları uygun bir fiyata almak mümkün mü? Tanıtacağımız ucuz akıllı saatler size istediğiniz özellikleri hatta fazlasını sunmakla kalmayacak bunun yanında servis garantisi de sunacak. Kolunuzda taşıyacağınız şık saatler yaşam stilinizi yansıtacak.

Ucuz akıllı saat modellerini araştırılırken bunlara mutlaka dikkat edin:

  • Yetkili teknik servisi var mı?
  • Resmi garanti veriliyor mu?
  • Değişim ve iade hakkını kullanabiliyor musunuz?
  • Gerektiğinde yedek parça tedarik edilebiliyor mu?
  • Bir sorun yaşadığınızda muhatap bulabiliyor musunuz?

Bu ayrıntıları atladığınızda maalesef yaşayacağınız sorunlarda muhatap bulmakta büyük sorunlar yaşarsınız. Sorunlar daha çok doğrudan yetkili firma ile değil satıcıların inisiyatifi ile çözümlenmeye çalışılır.

Ucuz Akıllı Saatlerle Neler Yapabilirsiniz?

“Ucuz”, kelimesi aletlerdeki fonksiyonları kısıtlayan ve basitleştiren bir ibare gibi gelebilir. Ancak hiçte öyle değildir. Bazı ürünler belli bir süre tanıtım amacıyla fiyatlarının çok altında satışa sunulurlar ve bu süre içersinde satın aldığınız ürünlerin özellikleri, pahalı akıllı telefonlardaki özelliklerle hemen hemen aynıdır.

Fiyat politikası özellikle piyasaya yeni giren veya piyasada yer edinmeye çalışan firmaların bilinçli olarak uyguladıkları politikadır. 

Düşük fiyatla satışa sunulan ürünler sayesinde mümkün olduğunca çok kullanıcıya ulaşmak amaçlanır. Böylece reklam ve tanıtıma ayrılacak pay, ürün fiyatlarından düşülerek doğrudan tüketicinin kullanımını hedef alan bir reklam kampanyasına dönüştürülür.

Kaliteli ürünler kullanıcıya ulaştırılarak olumlu ve olumsuz geri dönüşler alınarak ürünler üzerinde yeni düzenlemeler yapılarak yeni modeller piyasaya sürülür. Bu ne zamana kadar devam eder? Ürün piyasada tutuluncaya ve kabul görünceye kadar. Sonrasında reklam yön değiştirerek tv ve video reklamlarına ağırlık verilir.

Bu süreçte alacağınız ürünler firma garantisinde olduğu için ürünleri güvenle alıp kullanabilirsiniz. Bu yöntem firmaların büyük kısmı tarafından uygulanan bir yöntemdir. Üreticiler de tüketicilerde istediklerini elde ederler.

Alınabilecek Ucuz Akıllı Saatler

Şık, Zarif, Güvenilir, Ucuz ve Kullanışlı Akıllı Saatler.

iXtech XEE-1 Fit Smart Akıllı Saat

Listemizdeki ilk akıllı saat Ixtech X EE-Fit. Uygun fiyatı ve özellikleri ile hemen herkesin beğenisini kazanacağını umduğumuz bir saat. Özellikle hızlı ve sportif bir yaşam tarzına sahip kullanıcılar için idealdir.

iXtech XEE-1 Fit Smart Özellikleri

Uzun Süreli Kullanım

iXtech XEE-1 Fit Smart güçlü pili sayesinde uzun süreli kullanıma imkan verir. Aktif kullanımda maksimum 15, pasif modda ise 45 güne kadar kullanım imkanı sunar. Böylece tüm aktivitelerinizi takip etme imkanına kavuşursunuz.

9 Farklı Spor Modu

iXtech XEE-1 Fit Smart, farklı sportif faaliyetler ve etkinliklere göre 9 farklı spor moduna sahiptir. Böylece detaylarla boğuşmak zorunda kalmadan istediğiniz anda istediğiniz aktiviteye uygun moda geçebilirsiniz.

Değiştirilebilir Kordonlar

Saatinizin kıyafetinizle uyumlu olmasına izin verin.

Sportif ve dinamik insanlar değişikliği severler. iXtech XEE-1 Fit Smart buna uygun olarak değiştirilebilir kordon özelliği ile birlikte satışa sunulmuş. Böylece sıkıldığınızda saatin kordonunu istediğiniz renkte kordonlarla değiştirebilirsiniz. Veya kıyafetinize uygun bir kordon kullanmak istediğinizde anında değişiklik yapabilirsiniz. 

Su Geçirmez

Ixtech X EE-Fit suya dayanıklı bir model. Böylece yağmurlu havalarda ve spor yaparken de rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Titreşimle Bildirim

Telefonunuza gelen çağrı, mesaj ve bildirimleri titreşimle bildirir. Böylece saatin sesini duymakta zorlandığınız an ve ortamlarda gelen bildirimlerden ve çağrılardan anında haberdar olursunuz.

Kalp Ritminizi Ölçün

iXtech XEE-1 Fit Smart ile kalp ritminizi kontrol altında tutun. Ani değişikliklerden anında haberdar olun.

iXtech XEE-1 Fit Smart ile kalp ritminizdeki değişiklikleri her an öğrenebilirsiniz.

Bluetooth İle Bağlanın

Akıllı saatinizdeki verileri cep telefonunuza aktarmak için Bluetooth ile bağlantı kurabilirsiniz. Saatiniz telefonunuzla sürekli etkileşim halinde olacak, mesajları ve gelen çağrıları saatinizden görebileceksiniz.

Aktivitelerinizi ve Sağlığınızı Kontrol Edin

Ixtech X EE-Fit ile mesafe ölçümü ve kalori takibi yapabilirsiniz. Aktivitelerinizi kaydetme özelliği ile geriye dönük verilerinizi de istediğiniz zaman görme imkanına sahipsiniz.

Ixtech X EE-Fit şık tasarımı ile ucuz akıllı telefonlar arasında bileğinize yakışacağını umduğumuz saatler arasında.

Oppo Watch Free Akıllı Saat

Oppo Watch Free Özellikleri

Uzun Pil Ömrü

Oppo Watch Free inanılmaz bir pil süresine sahip. Kullanıma bağlı olarak saatin pili standart kullanımda 14 gün dayanmaktadır. Böylece sürekli saatinizi şarja takmak zorunda kalmazsınız.

Ultra Hafif

Ucuz bir akıllı saat ne kadar hafif olabilir? 

Saatin ağırlığı çoğu insanın dikkatini çekmeyen bir noktadır. Ancak hiç dikkate alınmayan bu detay uzun kullanımlarda emin olun çok can sıkıcı bir konu haline gelmektedir. Ağırlık arttıkça saatin vereceği rahatsızlıkta artacaktır.

Oppo Watch Free akıllı saat ucuz akıllı saat kategorisinde yeralmasına rağmen sadece 33 gram ağırlığa sahip. Yani klasik saatlerin çoğundan daha hafif. Saatin kolunuzdaki varlığını sadece bildirimler geldiğinde hissedeceksiniz.

Büyük Amoled Ekran

Oppo Watch Free 1.64 inç büyüklüğünde hafif bir ekrana sahiptir. Görüntüden ödün vermeyen büyüklük ve hafiflik bir arada sunulmuştur.

Uygun fiyatına rağmen Oppo Watch Free’nin sahip olduğu ekran özelliklerine inanamayacaksınız.

Ekran Özellikleri

  • 16.7 milyon renk
  • Özel olarak tasarlanmış 2,5D kavisli ekran
  • Çizilmeye dayanıklı yüzey
  • 326PPI Piksel yoğunluğu
  • DCI-P3 %100 Ekran rengi

Yapay Zekaya Sahip Kadran

Bu muhteşem özellik çok hoşunuza gidecek. Oppo Watch Free kıyafetinize göre kadran belirleyebilen yapay zekaya sahip.

Saatinizin şıklığınızla bütünleşebilmesi için kıyafetinizden bir fotoğraf çekin ve kıyafetinizle uyumlu kadranı kullanmaya başlayın.

Oppo Watch Free’in bu özelliği sayesinde dinamik bir görünüme ve sürekli yenilenen bir tasarıma sahip olacaksınız.

Özgür ve Özgün Tasarımlar

Oppo Watch Free şıklığınıza ve kişisel beğenilerinize büyük önem veriyor. 

Light Paint ile saat kadranınında parmaklarınızı kullanarak farklı renklerde harika geometrik tasarımlar oluşturabilirsiniz. 

Eğer isterseniz 40’tan fazla hazır kadrandan birini seçebilirsiniz.

Uyku İzleyici

Oppo Watch Free’nin, yatmadan önce ve uyku sırasında uykunuzu izlemesine izin verin. Uyku izleyici ile:

  • Uyku zamanı hatırlatıcısı
  • Uyku sırasında gerçek zamanlı SpO₂ ekranı
  • Uyku sırasında kalp atışı izleme
  • Horlama izleme
  • Kişiselleştirilebilen uyku raporu

gibi çok sayıda özellik aktif hale gelir.

Tüm bunlara ek olarak 100’den fazla egzersiz modu gibi günlük çok farklı ve hoşunuza gidebilecek özelliklerde bulunuyor.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 21 Nisan 2022
Close