Written by 10:07 Ev & Yaşam

En Güzel Komodin ve Şifonyer Modelleri 2022

Ev dekorasyonunda olmazsa olmaz mobilyalar arasında komodin ve şifonyer de yer alır. Hem kullanışlı hem de iç mekanda dikkat çekici bir mobilya tasarımı olarak bu tür ünitelere ihtiyaç vardır. Genellikle yatak odasında konumlanan komodin ve şifonyer isteğe bağlı olarak farklı mekanlarda da tercih edilebilir. İnternet üzerinden komodin şifonyer modelleri konusunda 2022 yılına damgasını vuran tasarımları incelemek isteyenler için farklı modeller söz konusudur. Her dekorasyon tarzına ve fikirlerine uygun tasarımlarıyla öne çıkan komodin ve şifonyer modellerine göz atmak için en doğru yerdesiniz.

En Şık Komodin ve Şifonyer Modelleri

Komodinler genellikle yatak odasında kullanılma amacıyla üretilen ve küçük boyutlu, çoğunlukla çekmeceli modele sahip mobilyalardır. Bu mobilyaların yatak odası genelindeki dekorasyon tarzına uyumlu olması çok önemlidir. Dolayısıyla komodin modeli seçerken hem malzeme kalitesine hem de tasarımda öne çıkan detaylara dikkat etmekte fayda vardır. En şık tasarıma sahip komodin ve şifonyer modellerinde kullanılan ahşabın malzeme kalitesi ilk bakışta kendini ortaya çıkarabilir. Bununla birlikte uzun yıllar boyunca deforme olmaması için dayanıklı malzemeden üretilen komodin modelleri her zaman ilgi görmektedir. Son yıllarda iç mekan dekorasyonu konusunda en çok tercih edilen komodin ve şifonyer modellerinde genellikle pastel renkler hakimdir.

Modern Komodin Dekorasyonu 

Modern tasarımlı komodin modellerinde en ilgi çekici detay kaliteli ahşap üzerine pastel renkler ile yapılan kaplamalardır. Aynı zamanda modern komodinlerde kullanılan camlı bölgemeler de çok şık bir dekorasyon fikri yaratmanıza yardımcı olabilir. Modern görünüme sahip komodin dekorasyonu yaparken ünitenin kullanışlı olmasına da dikkat edilmelidir. Bu yüzden hem aynalı hem de çekmeceli detaylara sahip komodin modellerinden biri seçilebilir. Ayrıca iç mekanda kullanılacak alana göre komodin boyutlarını ayarlamak da dekorasyon konusunda mutlaka göz önünde bulundurulması gereken bir detaydır.

Vitale Vintage 2 Çekmeceli Komodin

Türkiye’de ev mobilyaları konusunda geniş bir kullanıcı kitlesi bulunan Vitale markası, komodin modelleri arasına Vintage tasarımını öne çıkarmaktadır. Modern görünüm dışında daha geleneksel bir dekorasyon fikri elde etmek isteyenler için bu model son derece kullanışlıdır. Vitage modelinde 2 çekmece bulunduğu için küçük ölçekli yatak odaları için kullanım konusunda son derece avantajlıdır. Bu modelde kaliteli ahşap tercih edildiği için çekmeceli şifonyer modellerinde olduğu gibi uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanılabilir.

Modern Şifonyer Dekorasyonu 

Yatak odasında şifonyer dekorasyonu yapmak isteyenler bu ünitelerin kullanışlı ve şık tasarıma sahip olmasını isterler. Geniş yatak odalarında makyaj masası şifonyer olarak kullanılarak çeşitli eşyaların muhafaza edilmesini sağlayabilir. İşlevsel ve şık görünüme sahip bir yatak odası dekorasyonu yapmak isteyenler diğer mobilyaların kalitesine göre dekorasyon tarzı yaratabilir. Her bütçeye uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan modern şifonyer tasarımları dışında geleneksel tarzda modeller de dikkat çekicidir. Bu konuda şifonyer fiyatları bakımından son dönemde uygun seçenekler sunan ve kaliteli ürünleri ile dikkat çeken Vitale markası öne çıkmaktadır.

Vitale Sultan Goncagül Şifonyer 

İşlevsel özellikleri ile geniş bir kullanıcı kitlesine hitap eden Vitale markasının Sultan Goncagül şifonyer modeli şık tasarımıyla dikkat çekicidir. Geleneksel tarzda yatak odası dekorasyonu yapanlar için bu mobilya son derece uygundur. İç mekanda rahat ve bir o kadar da estetik bir yaşam alanı elde etmek için dekoratif çözümler sunar. Özellikle aynalı şifonyer tasarımlarına ilgi duyanlar da bu modeli kaliteli bir ayna ile destekleyebilir. Birinci sınıf kalitedeki malzemeden üretilen şifonyer oldukça dayanıklıdır.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 9 Eylül 2022
Close