Written by 11:32 Anne & Bebek

En İyi Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri

Travel sistem bebek arabaları, çok fonksiyonlu bebek arabalarıdır. Bu bebek arabası modelleri bebeğin ihtiyaç duyacağı tüm ekipmanları üzerinde barındırırlar. Travel sistem bebek arabası modelleri,

İhtiyaçlarının aynı anda karşılanabildiği modellerdir. Bu yönleri ile ihtiyaç duyulan ekipmanların ayrı ayrı alınmasındansa hepsinin bir arada bulunması nedeniyle aileler tarafından tercih edilirler.

Travel Sistem Bebek Arabalarının Özellikleri

Travel sitsem bebek arabaları, ailelerin ve bebeklerin tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurularak tasarlanmış, en iyi konforlu bebek arabası modelleri arasında yer alır.

Aileler bebekleri dünyaya gelmeden bebeklerini taşıyabilmek için hangi araçlara ihtiyaç duyarlar? İhtiyaçlar farklı olsa da temelde bebekler için alınan ürünleri şu şekilde sıralayabiliriz,

Bu ürünler arasında bebek taşıma seti, bebeğin ilk aylarında kullanılır ancak ileriki aylarda bebeğin taşınmasında çok pratik değildir. Diğer ürünler ise ailelerin ihtiyaçlarına göre belirlenerek alınır.

Bebeğinizi sürekli arabada taşımak istemiyorsanız ana kucağı ile kucağınızda taşıyabilirsiniz. Oto koltuğu ise bebeklerin araçlarda taşınması için zorunludur. İşte travel sistem bebek arabaları bu ihtiyaçların tümünü bir araya getirerek ayrı ürünleri tek bir ürün içerisinde sunarları.

Travel Sistem Bebek Arabalarında Çift Yön

Travel sistem bebek arabalarının en belirgin özelliklerinden biri de çift yönlü kullanılabilmeleridir. Bebeklerin sürekli kontrol altında tutulabilmeleri amacıyla gerektiğinde size dönük olarak seyahat edebilmeleri pratik bir özelliktir. 

Bebeklerin sizinle iletişim halinde olabilmeleri, istenildiği zamanda bebeğin yönünün ön tarafa alınabilmesi bebeklerin farklı açılardan izleme imkanı bulmalarını sağlar.

Kolay Açılıp Kapanabilme Özellikleri

Bebek arabalarının evden çıkarılırken kolayca açılabilmeleri, araçta kolay taşınabilmeleri ve ihtiyaç kalmadığında tek tuşa basılarak gene kolayca katlanabilmeleri güzel bir özelliktir. 

En iyi travel sistem bebek arabası modelleri, ailelerin yaşamını kolaylaştırmak amacıyla tasarlanmışlardır. Sundukları imkanlarla bebeğin bakımını zevkli hale getirirler.

Kolay Temizlenebilme Özellikleri

Travel sistem bebek arabaları ile bebeğinizi dışarıda dolaştırırken bebek arabasının kılıfı sık sık kirlenir ve temizlenmesi gerekir. Bebek arabasının kılıfı çıkarılabilir özelliğe sahip değilse temizlemek büyük uğraş gerektirir ve kurutulması da zordur. 

Travel sistem bebek arabası modelleri kolay çıkarılabilen kılıflara sahiptirler. Kılıflar çamaşır makinesinde yıkanıp asılarak kolayca kurutulabilir. Böylece siz zamandan tasarruf sağlarken bebeğiniz de her daim temiz bir arabada seyahat yapma imkanına kavuşur.

Travel Sistem Bebek Arabalarında Güvenlik Önlemleri

Çoğu bebek arabası emniyet kemerleri ve fren sistemleri ile donatılmışlardır. Travel sistem bebek arabaları da güçlendirilmiş emniyet sistemlerine sahiptir. 

Bu modellerde,

  • Çoğu bebek arabasında bulunmayan 5 nokta emniyet kemerleri
  • Güvenli fren sistemleri
  • Baş korumaları

bulunur. Böylece bebeğinizin, bebek arabasından düşmesi önlenerek arabanın istenilen yerde güvenle durması sağlanır.

Konfor Öncelikli Bebek Arabası

Travel sistem bebek arabaları, bebeğinizin zorlu hava koşullarında da rahatlıkla seyahat etmelerini sağlar. 

Bebeğiniz, yağmurluk ve güneş tentesi sayesinde güneşten ve yağmurdan korunur. 

  • Sırt dayanakları
  • Ayarlanabilir ayak dayanakları
  • Yatırılabilir sırt dayanağı
  • Ayak rüzgârlığı
  • Bebeğinizin eşyalarını taşıyabilmeniz için geniş sepetleri
  • Uzunluğu ayarlanabilir taşıma kolları

bulunur. Böylece hem siz hem de bebeğiniz konforlu bir seyahat etme imkanı bulur.

En İyi Travel Sistem Bebek Arabası Modelleri

İnceleyebilmeniz için sizlere en iyi travel sitsem bebek arabası modelleri arasında ikisini seçtik.

Maxi-Cosi Adorra-Rock Travel Sistem Bebek Arabası

Maxi-Cosi Adorra Travel Sistem Bebek Arabası

Her iki travel sistem bebek arabası da bebeğinizin ve sizin ihtiyacınız olan tüm özellikleri fazlası ile barındırmakta. Kullanırken çok memnun kalacağınızı umut ediyoruz.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 9 Mayıs 2022
Close