Written by 12:26 Elektronik

En İyi Oppo Cep Telefonu Modelleri Hangileri?

Oppo model cep telefonları son yıllarda uygun fiyatları ve uygun seçenekleri ile adından sıkça söz ettirmeye başladılar. Oppo markası aslında yeni bir marka değil 2001 yılından bu yana hizmet vermekte. Son yıllarda ise akıllı cep telefonu pazarında piyasaya sürdüğü modellerle satış listelerinde üst sıralara yükselmeye başladı.

Oppo markasını ön plana çıkaran en belirgin özellik piyasada yer bulabilmek amacıyla kaliteli ürünleri uygun fiyata sunması. Kısa sürede büyük beğeni kazananOppo akıllı cep telefonu modelleri kısa sürede en çok satılan modeller arasına girmeyi başardılar.

En İyi Oppo Cep Telefonu Modellerinin Belirgin Özellikleri

Oppo cep telefonlarının kısa sürede önemli satış başarıları kazanmasının en önemli nedenlerinden biri kullanıcıların beklentilerine yönelik donanımlara yer vermesi oldu. Bu akıllı strateji sayesinde fiyatları fazla yükseltmeden akıllı cep telefonu pazarına birbiri ardına yüksek satış rakamları yakalayan modeller sürmeyi başardılar. 

Oppo cep telefonlarının kullanıcılar tarafından tercih edilmesinin nedenlerine gelecek olursak,

  • Kullanıcı deneyimini ön plana alan üretim ve satış stratejileri,
  • Kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlayan donanımlara yer vermeleri,
  • Kaliteden ödün vermeden uygun fiyata akıllı cep telefonu modelleri üretilmesi,
  • Akıllı telefon üretiminde güncel yenilikleri takip etmeleri,

sayılabilir.

Oppo, özellikle gençleri hedef alan üretim stratejilerinde görünüm, ekran ve kameraları ön plana çıkararak önemli bir yer edindi. Bu strateji oldukça başarılı oldu. Gençlerin cep telefonunda hangi noktalara önem verdiklerine dikkat ederek ürünlerini satışa çıkardırlar.

Gençler bir akıllı cep telefonunda hangi özelliklere önem verir?

  • Etkileyici bir görünüme,
  • Etkileyici bir ekran yapısına,
  • Sosyal medya paylaşımlarında istedikleri fotoğraf ve videoları paylaşabilmek için kaliteli kameralara,

ve Oppo marka cep telefonu modelleri hedef kitlenin ihtiyaçlarını karşılamayı başardı. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarda yer alan “Oppo” imzalı fotoğraflar büyük ilgi gördü. Oppo logosundan yola çıkarak yapılan araştırmalar satışları hızla arttırdı.

  • Uygun fiyatları
  • İstenilen özelliklere sahip olmaları
  • Şık görünümleri

Oppo marka cep telefonlarının özellikle gençler arasında hızla yayılmasına neden oldu.

En İyi Oppo Cep Telefonu Modelleri Hangileri?

Sizler için en iyi fiyat performans oranına sahip Oppo marka akıllı cep telefonlarını araştırdık ve beğeneceğinizi umduğumuz bazı modelleri belirledik. Bu telefonların özelliklerine geçmeden önce “en iyi” kavramının göreceli olduğunun unutulmaması gerektiğini belirtmek isteriz. Çünkü herkesin “en iyi cep telefonu modeli” kıstasları çok farklıdır. 

Tanıtacağımız Oppo marka akıllı cep telefonlarının tamamının Türkiye garantili olduğunu hatırlatmak isteriz.

En İyi Oppo Cep Telefonu Modelleri

Oppo A16 32GB

Oppo A16 modeli, Oppo’nun en çok tercih edilen modelleri arasında yer alıyor. Bunun en önemli nedenleri arasında 8 çekirdekli işlemci, 5000 MAH kapasiteye sahip ve uzun süreli kullanıma imkan tanıyan batarya ve yapay zekaya sahip yüksek çözünürlükte kameraları yer alıyor.

Tüm bu özellikler 32 GB dahili hafıza, 256 GB SD desteği ve 3 GB ram ile güçlendirilmiş. Gençlerin ihtiyacı olan,

  • Hızlı bir işlemci
  • Uzun kullanım süresi
  • Yeterli depolama alanı ve ram

bir araya getirilmiş. 

Oppo A16 32 GB modelinde ayrıca,

  • USB Type-C şarj girişi
  • 6,5” boyutunda IPS LCD ekran
  • 13 MP + 2 MP + 2MP ve 8 MP ön selfie kamerası
  • PowerVR GE8320 grafik işlemci

bulunuyor.

Oppo A16 32 GB modeli Media Tech Helio G35 işlemci ile destekleniyor. Uygun fiyat aralığında ve tatmin edici özelliklere sahip bir model.

Aynı modelin 64 Gb’lık versiyonunda ise bu modelden farklı olarak

  • 64 GB depolama alanı
  • 1 Tb SD desteği
  • 4 GB ram

bulunuyor.

Oppo Reno5 Lite 128 GB

Oppo Reno5 lite 128 GB modeli uygun fiyatına rağmen oldukça etkileyici özelliklere sahip. Çentiksiz 6.43” boyutunda AMOLED ekranı çok şık bir tasarıma sahip. 

Oppo, bu modelde işlemci, ram, depolama alanı ve kamera özelliklerini yükseltmiş. İşlemci olarak daha az enerji tüketimi sunan NPU özelliğine sahip MediaTech Helio P95 kullanılmış. 30 W hızlı şarj desteği bulunan bataryası, kullanıcının uyku alışkanlıklarına uyumlu tüketim sunan yapay zeka desteğine sahip. Böylece sadece belirlenen zaman aralıklarına göre değil sizin kullanım alışkanlıklarınıza bağlı enerji tüketimi ile daha uzun süre kullanım imkanı sunabiliyor.

Hızlı Şarj Özelliği

Bataryası 5 dakika şarj ile 3 saat kullanım imkanı sunuyor.

Oppo Reno5 Lite, harika bir kamera sistemi ile donatılmış. 48 MP + 8 MP + 2 MP + 2 MP çözünürlüklere sahip 4 arka kamera ve 32 MP ön Selfie kamerası yapay zeka ile kontrol ediliyor. Arka kameralar farklı açılar sayesinde istediğiniz görüntüyü alabilmenizi sağlıyor.

128 GB dahili hafızaya sahip modelde 8 GB ram bulunuyor. Reno5 Lite modeli üstün özellikleri ve uygun fiyatı ile en iyi oppo cep telefonu modelleri arasında yer alıyor.

Oppo Reno5’in sunduğu USB OTG desteği sayesinde, USB belleğinizi kullanarak ta hafıza alanını genişletebilirsiniz.

Modelde kullanılan MeditaTech işlemci 8 çekirdek 2.2 GHz, grafik işlemcisi ise 970 MHz özelliklerine sahip.

Eş Zamanlı Kamera Kaydı 

Modelin güzel özelliklerinden biri de aynı anda hem arka kamera ile çevrenizi hem de ön kamera ile kendinizi kaydedebilirsiniz.

(Visited 1 times, 1 visits today)
Last modified: 7 Mayıs 2022
Close